Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lubiana MaliniakTeam
523nn Tactiek est
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.6 gemiddelde waardering 61.8
zeer goed Schieten uitmuntend
solide Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen solide


7e minuut.
Klungelig pakt Urbaś de bal. Chişcanu onderschept slim de pass. Chişcanu passt de bal in één keer door. Araszkiewicz rent richting de bal. Araszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Holló is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chişcanu. Holló is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chişcanu met een sublieme pass. De afstand naar het doel is niet zo groot. Urbaś neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Klungelig pakt Lippai de bal. Lippai passt de bal zonder na te denken. Sakellariou rent richting de bal. Sakellariou haalt uit met een fantastische trap. Podgórniak probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Urbaś kopt de bal weg. Maliniak rent richting de bal. Covre onderschept slim de pass. Covre geeft de bal voor. Lippai kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Çakal bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliniak verovert de bal door een tackle van achteren. Szefler bereikt de bal nog maar net als eerste. Szefler geeft een lange en hoge pass. Carrera springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Maliniak onderschept slim de pass. Maliniak passt de bal met de wreef. Chişcanu met een sublieme pass. Urbaś geeft een lange en hoge pass. Carrera springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lubiana - MaliniakTeam 0:1

38e minuut.
Lippai kopt de bal weg. Sakellariou bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drzymont. Drzymont krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Urbaś speelt de bal door. Szefler is nu in balbezit. Szefler probeert naar een medespeler te passen. Holló bereikt de bal nog maar net als eerste. Holló draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Urbaś bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chişcanu. Urbaś is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Urbaś met een snel genomen vrije trap. Holló springt en kopt de bal. Dunev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lubiana 68%, MaliniakTeam 32%.
FC Lubiana - MaliniakTeam 0:1

46e minuut.
Popielak met een sublieme pass. Maliniak rent richting de bal. Lippai begaat een overtreding. Lippai krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Araszkiewicz is nu in balbezit. Bodziony onderschept slim de pass. Sakellariou rent richting de bal. Sakellariou schiet op doel. Podgórniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Lubiana - MaliniakTeam 1:1

51e minuut.
Araszkiewicz kopt de bal weg. Klatt is nu in balbezit. Sakellariou verovert de bal door een tackle van achteren. Sakellariou draait met de bal, schiet en ... Podgórniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lubiana - MaliniakTeam 2:1

63e minuut.
César speelt de bal door. Grabarski is nu in balbezit. Grabarski geeft de bal voor. Lippai rent richting de bal. Lippai schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lubiana - MaliniakTeam 3:1

65e minuut.
Maliniak heeft problemen om de bal te vangen. Maliniak geeft een hoge lob. Holló rent richting de bal. Holló schiet op doel. Dunev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lubiana - MaliniakTeam 3:2

71e minuut.
Covre rent richting de bal. Covre geeft de bal voor. Urbaś is nu in balbezit. Urbaś geeft een hoge lob. Carrera krijgt zijn hoofd ertegen. Dunev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Holló is nu in balbezit. Holló draait met de bal, schiet en ... Dunev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lubiana 65%, MaliniakTeam 35%.
FC Lubiana - MaliniakTeam 3:2