Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ciapki Przebrzydłe Pączyska
Testowa Tactiek 523n
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 20
6 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
61.5 gemiddelde waardering 66.6
formidabel Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
solide Verdedigen uitmuntend


13e minuut.
Klink probeert naar een medespeler te passen. Carewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mądrochowski rent richting de bal. Mądrochowski schiet op doel. Apró probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciapki - Przebrzydłe Pączyska 0:1

19e minuut.
Molberg rent richting de bal. Barbez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Molberg is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Novák met een snel genomen vrije trap. Mądrochowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Apró maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Quinhones geeft een lange en hoge pass. Kayabaşı is nu in balbezit. Felsztyński begaat een overtreding. Felsztyński krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Quinhones heeft problemen om de bal te vangen. Quinhones geeft een hoge lob. do Sokker speelt de bal door. Quinhones rent richting de bal. Quinhones geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Vichev geeft een hoge lob. Pomarańczawski rent richting de bal. Maserati verovert de bal door een tackle van achteren. Maserati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Ciapki - Przebrzydłe Pączyska 1:1

30e minuut.
Klink met een sublieme pass. Molberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Molberg met een sublieme pass. Mądrochowski rent richting de bal. Mądrochowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Pilat geeft de bal voor. Maserati bereikt de bal nog maar net als eerste. Felsztyński rent richting de bal. Felsztyński draait met de bal, schiet en ... do Sokker maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Cybulski probeert naar een medespeler te passen. Milewicz is nu in balbezit. Milewicz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cybulski de bal onder controle te krijgen. do Sokker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Klink rent richting de bal. Carewicz rent richting de bal. Klink is nu in balbezit. Carewicz is nu in balbezit. Carewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Quinhones is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quinhones zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoof draait met de bal, schiet en ... do Sokker bokst de bal weg. Guţu heeft problemen om de bal te vangen. Maserati bereikt de bal nog maar net als eerste. Maserati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciapki - Przebrzydłe Pączyska 2:1

43e minuut.
Klink rent richting de bal. Klink met een sublieme pass. Mądrochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mądrochowski schiet op doel. Apró werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Pilat met een sublieme pass. Klungelig pakt Stadler de bal. Carewicz rent richting de bal. Carewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Ciapki - Przebrzydłe Pączyska 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ciapki 48%, Przebrzydłe Pączyska 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Ciapki - Przebrzydłe Pączyska 2:2

48e minuut.
Quinhones geeft een lange en hoge pass. Pomarańczawski kopt de bal weg. Milewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Milewicz geeft een hoge lob. Maserati maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Mądrochowski met een sublieme pass. Klink rent richting de bal. Klink passt de bal met de wreef. Mądrochowski is nu in balbezit. Mądrochowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Carewicz passt de bal in één keer door. Molberg is nu in balbezit. Molberg passt de bal zonder na te denken. Daar is Mądrochowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mądrochowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Molberg rent richting de bal. Molberg passt de bal in één keer door. Klink geeft een lange en hoge pass. Carewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciapki - Przebrzydłe Pączyska 2:3

71e minuut.
Molberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Molberg passt de bal in één keer door. Carewicz rent richting de bal. Carewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciapki - Przebrzydłe Pączyska 2:4

74e minuut.
Hoof kopt de bal weg. Pomarańczawski heeft problemen om de bal te vangen. Maserati is nu in balbezit. Maserati haalt uit met een fantastische trap. do Sokker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciapki - Przebrzydłe Pączyska 3:4

78e minuut.
Molberg speelt de bal door. Carewicz is nu in balbezit. Pilat begaat een overtreding. Pilat krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Felsztyński speelt de bal door. Milewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Milewicz passt de bal zonder na te denken. Quinhones geeft een lange en hoge pass. Maserati maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ciapki 50%, Przebrzydłe Pączyska 50%.
FC Ciapki - Przebrzydłe Pączyska 3:4