Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 20:20
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.30 [del]
  • Stadion: OCEAN
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 41141
Przebrzydłe Pączyska FC Ciapki
523n Tactiek 1-4-3-3
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
17 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
67.2 gemiddelde waardering 61.5
uitmuntend Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen solide


5e minuut.
Novák rent richting de bal. Novák passt de bal met de wreef. Molberg is nu in balbezit. Molberg geeft een hoge lob. Carewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Milewicz rent richting de bal. Milewicz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Schipor de bal. Schipor draait met de bal, schiet en ... do Sokker werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Przebrzydłe Pączyska - FC Ciapki 0:1

23e minuut.
Carewicz rent richting de bal. Barbez bereikt de bal nog maar net als eerste. Carewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Carewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Przebrzydłe Pączyska - FC Ciapki 1:1

24e minuut.
Aplea geeft een lange en hoge pass. Tavlaridis rent richting de bal. Tavlaridis probeert naar een medespeler te passen. Felsztyński is nu in balbezit. Felsztyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Stadler geeft een lange en hoge pass. Hoof kopt de bal weg. Pařík bereikt de bal nog maar net als eerste. Felsztyński onderschept slim de pass. Felsztyński draait met de bal, schiet en ... do Sokker bokst de bal weg.

31e minuut.
Pařík met een snelle inworp. Novák heeft problemen om de bal te vangen. Novák passt de bal in één keer door. Carewicz rent richting de bal. Carewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Aplea geeft een lange en hoge pass. Pařík geeft de bal voor. Carewicz kopt de bal weg. Culpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Culpi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Kayabaşı probeert naar een medespeler te passen. Molberg rent richting de bal. Molberg passt de bal in één keer door. Carewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Carewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Przebrzydłe Pączyska 57%, FC Ciapki 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Przebrzydłe Pączyska - FC Ciapki 1:1

52e minuut.
Carewicz kan de bal niet met de borst controleren. Molberg probeert naar een medespeler te passen. Culpi rent richting de bal. Carewicz rent richting de bal. Carewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Hoof stond buitenspel. Novák neemt vlug de vrije trap. Mądrochowski rent richting de bal. Mądrochowski geeft de bal voor. Carewicz springt en kopt de bal. Apró bokst de bal weg.

60e minuut.
Felsztyński is nu in balbezit. Pařík is nu in balbezit. Pařík geeft een lange en hoge pass. Carewicz is nu in balbezit. Carewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Novák probeert naar een medespeler te passen. Culpi is nu in balbezit. Mądrochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mądrochowski draait met de bal, schiet en ... Apró probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Przebrzydłe Pączyska - FC Ciapki 2:1

66e minuut.
Molberg rent richting de bal. Molberg geeft een hoge lob. Carewicz is nu in balbezit. Carewicz haalt uit met een fantastische trap. Apró werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Przebrzydłe Pączyska - FC Ciapki 3:1

70e minuut.
Pařík rent richting de bal. Pařík geeft een hoge lob. Carewicz rent richting de bal. Molberg is nu in balbezit. Molberg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Mądrochowski speelt de bal door. Molberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Molberg passt de bal met de wreef. Culpi is nu in balbezit. Culpi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Barbez met een sublieme pass. Schipor met een sublieme pass. Pomarańczawski heeft problemen om de bal te vangen. Novák geeft een lange en hoge pass. Carewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Apró verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Apró probeert naar een medespeler te passen. Milewicz kopt de bal weg. Daar is Guţu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tavlaridis rent richting de bal. Tavlaridis draait met de bal, schiet en ... do Sokker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Milewicz met een sublieme pass. Schipor geeft de bal voor. Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoof haalt uit met een fantastische trap. do Sokker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Przebrzydłe Pączyska - FC Ciapki 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Przebrzydłe Pączyska 44%, FC Ciapki 56%.
Przebrzydłe Pączyska - FC Ciapki 3:2