Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Harpagans Stallions
3x XXXX2 Tactiek zzz_sos
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 12
57.8 gemiddelde waardering 62
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen formidabel


6e minuut.
Viscol speelt de bal door. Muszyński kan de bal niet met de borst controleren. Muszyński geeft de bal voor. Ono rent richting de bal. Ono schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Ono kopt de bal weg. Viscol bereikt de bal nog maar net als eerste. Piro onderschept slim de pass. Piro haalt uit met een fantastische trap. Lipko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harpagans - Stallions 0:1

23e minuut.
Kwiatek maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Volosevičius is nu in balbezit. Høst begaat een overtreding. Volosevičius is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Waksmundzki neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. del Puerto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Viscol probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cesir verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sardino zal de hoekschop nemen. Ono springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Cesir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gašpar rent richting de bal. Gašpar speelt de bal door. Voda rent richting de bal. Voda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Viscol geeft een hoge lob. Gašpar kopt de bal weg. Moca is nu in balbezit. Voda onderschept slim de pass. Voda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Harpagans 46%, Stallions 54%.
FC Harpagans - Stallions 0:1

48e minuut.
Kwiatek is nu in balbezit. Muszyński onderschept slim de pass. Muszyński passt de bal in één keer door. Ono is nu in balbezit. Ono schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sardino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kolák bereikt de bal nog maar net als eerste. Ono verovert de bal door een tackle van achteren. Ono schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Høst rent richting de bal. Høst geeft een hoge lob. Ono is nu in balbezit. Ono schiet op doel. Lipko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harpagans - Stallions 0:2

59e minuut.
Gašpar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duszak rent richting de bal. Voda verovert de bal door een tackle van achteren. Voda draait met de bal, schiet en ... del Puerto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harpagans - Stallions 1:2

60e minuut.
Kapuśniak komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Cesir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Høst probeert naar een medespeler te passen. Kwiatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ono verovert de bal door een tackle van achteren. Ono draait met de bal, schiet en ... Lipko bokst de bal weg.

81e minuut.
Cesir neemt vlug de vrije trap. Kapuśniak kopt de bal weg. Daar is Moca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voda is nu in balbezit. Voda haalt uit met een fantastische trap. del Puerto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sardino met de inworp. Muszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszyński schiet op doel. Ono probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Kwiatek trapt de bal weg van het doel. Høst rent richting de bal. Høst geeft een hoge lob. Piro is nu in balbezit. Piro haalt uit met een fantastische trap. Lipko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kwiatek rent richting de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Harpagans 49%, Stallions 51%.
FC Harpagans - Stallions 1:2