Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WIKINGOWIE FC Kos Siedlce
SHOGUN Tactiek Lw SK i Pr Obr
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
20 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.3 gemiddelde waardering 56.5
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen goed
solide Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Janczewski met een sublieme pass. Langiewicz is nu in balbezit. Langiewicz probeert naar een medespeler te passen. Teltschik bereikt de bal nog maar net als eerste. Teltschik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Janczewski speelt de bal door. van Os is nu in balbezit. van Os passt de bal zonder na te denken. Teltschik bereikt de bal nog maar net als eerste. Teltschik schiet op doel. Grabulosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Bosak verovert de bal door een tackle van achteren. van Os rent richting de bal. van Os probeert naar een medespeler te passen. Langiewicz is nu in balbezit. Langiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Langiewicz is nu in balbezit. Pudełko verovert de bal door een tackle van achteren. Pudełko passt de bal met de wreef. Mojie rent richting de bal. Mojie draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKINGOWIE - FC Kos Siedlce 0:1

13e minuut.
Bosak speelt de bal door. van Os bereikt de bal nog maar net als eerste. van Os met een sublieme pass. Kurzok rent richting de bal. Kurzok draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Janczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Janczewski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt López Bravo de bal. Teltschik is nu in balbezit. Teltschik draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
van Os raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Svitáček komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Bosak probeert naar een medespeler te passen. Krysiuk rent richting de bal. Langiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Langiewicz draait met de bal, schiet en ... Grabulosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WIKINGOWIE - FC Kos Siedlce 1:1

32e minuut.
Mankiewicz is nu in balbezit. Mankiewicz met een sublieme pass. Kurzok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzok schiet op doel. Holf werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKINGOWIE - FC Kos Siedlce 1:2

42e minuut.
Lemarchand probeert naar een medespeler te passen. Svitáček speelt de bal door. Teltschik bereikt de bal nog maar net als eerste. Teltschik schiet op doel. Grabulosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Krysiuk heeft problemen om de bal te vangen. Langiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Langiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WIKINGOWIE - FC Kos Siedlce 2:2

44e minuut.
Kurzok haalt uit met een fantastische trap. Goleniec probeert de bal aan de voet te houden. Tancredi rent richting de bal. Tancredi geeft een hoge lob. Mojie krijgt zijn hoofd ertegen. Holf verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIKINGOWIE 43%, FC Kos Siedlce 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WIKINGOWIE - FC Kos Siedlce 2:2

47e minuut.
Teltschik onderschept slim de pass. López Bravo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemarchand verovert de bal door een tackle van achteren. Lemarchand passt de bal met de wreef. Francq onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lemarchand geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Teltschik krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Pudełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudełko geeft een hoge lob. Macura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzok onderschept slim de pass. Kurzok schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Holf probeert naar een medespeler te passen. Svitáček rent richting de bal. Svitáček speelt de bal door. Teltschik is nu in balbezit. Teltschik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Janczewski speelt de bal door. Daar is Langiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krysiuk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Langiewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bosak neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Teltschik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teltschik haalt uit met een fantastische trap. Grabulosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKINGOWIE - FC Kos Siedlce 3:2

67e minuut.
Kurzok is nu in balbezit. Kurzok met een sublieme pass. Tancredi geeft een hoge lob. Kurzok heeft problemen om de bal te vangen. Kurzok schiet op doel. Holf kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Svitáček rent richting de bal. Langiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pudełko. Pudełko krijgt een gele kaart. Langiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bosak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Langiewicz heeft problemen om de bal te vangen. López Bravo rent richting de bal. Langiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Langiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Langiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKINGOWIE - FC Kos Siedlce 4:2

75e minuut.
Mankiewicz passt de bal met de wreef. Criciúma met een sublieme pass. Daar is Tancredi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tancredi passt de bal met de wreef. Mojie is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Svitáček rent richting de bal. Svitáček passt de bal in één keer door. Langiewicz is nu in balbezit. Langiewicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Francq, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKINGOWIE - FC Kos Siedlce 5:2

78e minuut.
Đuđević komt het veld opgelopen.

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Schlosser komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tancredi zal de hoekschop nemen. Kurzok krijgt zijn hoofd ertegen. Holf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Macura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Lemarchand is nu in balbezit. Lemarchand speelt de bal door. Teltschik rent richting de bal. Langiewicz is nu in balbezit. Langiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Criciúma passt de bal met de wreef. Tancredi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tancredi probeert naar een medespeler te passen. Mojie rent richting de bal. Mojie draait met de bal, schiet en ... Holf bokst de bal weg.

87e minuut.
Langiewicz probeert naar een medespeler te passen. Lemarchand bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemarchand passt de bal zonder na te denken. Teltschik is nu in balbezit. Teltschik schiet op doel. Grabulosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Schlosser bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlosser passt de bal met de wreef. Lemarchand probeert naar een medespeler te passen. Teltschik rent richting de bal. Teltschik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Criciúma rent richting de bal. Criciúma passt de bal in één keer door. Tancredi rent richting de bal. Tancredi geeft een hoge lob. Kurzok maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIKINGOWIE 39%, FC Kos Siedlce 61%.
WIKINGOWIE - FC Kos Siedlce 5:2