Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kos Siedlce WIKINGOWIE
jajo Tactiek SHOGUN
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
55.8 gemiddelde waardering 58
uitstekend Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


8e minuut.
Krysiuk rent richting de bal. Lemarchand verovert de bal door een tackle van achteren. Lemarchand passt de bal met de wreef. Teltschik rent richting de bal. Teltschik haalt uit met een fantastische trap. Floyd kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Oraczko verovert de bal door een tackle van achteren. Oraczko geeft de bal voor. López Bravo bereikt de bal nog maar net als eerste. Langiewicz onderschept slim de pass. Langiewicz haalt uit met een fantastische trap. Floyd bokst de bal weg.

16e minuut.
Wojdyło met een sublieme pass. Lemarchand probeert naar een medespeler te passen. Langiewicz is nu in balbezit. Teltschik rent richting de bal. Teltschik draait met de bal, schiet en ... Floyd bokst de bal weg.

17e minuut.
Kurzok is nu in balbezit. Humulescu is nu in balbezit. Humulescu passt de bal in één keer door. Bajda is nu in balbezit. Bajda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Osiński passt de bal in één keer door. Kurzok rent richting de bal. Tancredi speelt de bal door. Mojie is nu in balbezit. Mojie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Na een snelle pass probeert López Bravo de bal onder controle te krijgen. Wojdyło is nu in balbezit. Wojdyło passt de bal met de wreef. Langiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Langiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Mankiewicz met een sublieme pass. Daar is Osiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osiński passt de bal met de wreef. Bajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wojdyło met de inworp. Bosak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosak geeft een hoge lob. Teltschik springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kos Siedlce 59%, WIKINGOWIE 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Kos Siedlce - WIKINGOWIE 0:0

46e minuut.
Bontaş komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Bosak passt de bal zonder na te denken. Janczewski rent richting de bal. Janczewski probeert naar een medespeler te passen. Lemarchand rent richting de bal. Lemarchand schiet op doel. Floyd bokst de bal weg.

50e minuut.
Lemarchand passt de bal in één keer door. Langiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudełko begaat een overtreding. Langiewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lemarchand neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Floyd bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Kurzok onderschept slim de pass. Mojie rent richting de bal. Kurzok is nu in balbezit. Kurzok haalt uit met een fantastische trap. Holf maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kos Siedlce - WIKINGOWIE 1:0

65e minuut.
López Bravo onderschept slim de pass. Bosak verovert de bal door een tackle van achteren. Bosak passt de bal met de wreef. Langiewicz is nu in balbezit. Langiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Bosak kopt de bal weg. Lemarchand rent richting de bal. Lemarchand geeft een hoge lob. Teltschik is nu in balbezit. Teltschik geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Langiewicz is nu in balbezit. Langiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Kos Siedlce - WIKINGOWIE 1:1

74e minuut.
Pudełko heeft problemen om de bal te vangen. Mankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosak geeft de bal voor. Langiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Inworp. van Os komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kos Siedlce 70%, WIKINGOWIE 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Kos Siedlce - WIKINGOWIE 1:1