Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-19 20:12
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.30 [del]
  • Stadion: OCEAN
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 56000
Przebrzydłe Pączyska MaliniakTeam
523n Tactiek test
58% Balbezit 42%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
66.5 gemiddelde waardering 63.3
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Kayabaşı passt de bal zonder na te denken. Novák speelt de bal door. Molberg speelt de bal door. Mądrochowski is nu in balbezit. Mądrochowski draait met de bal, schiet en ... Podgórniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Holló met een sublieme pass. Maliniak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grecu. Grecu krijgt een gele kaart. Maliniak raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Maliniak neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Przebrzydłe Pączyska - MaliniakTeam 0:1

12e minuut.
Novák speelt de bal door. Molberg is nu in balbezit. Molberg geeft de bal voor. Mądrochowski is nu in balbezit. Mądrochowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Przebrzydłe Pączyska - MaliniakTeam 1:1

18e minuut.
Kayabaşı met een sublieme pass. Novák is nu in balbezit. Szefler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szefler krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Guţu is nu in balbezit. Maliniak onderschept slim de pass. Maliniak speelt de bal door. Holló rent richting de bal. Holló draait met de bal, schiet en ... do Sokker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Maliniak is nu in balbezit. Maliniak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Przebrzydłe Pączyska 44%, MaliniakTeam 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Przebrzydłe Pączyska - MaliniakTeam 1:1

47e minuut.
Mądrochowski passt de bal met de wreef. Molberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Molberg met een sublieme pass. Mądrochowski rent richting de bal. Mądrochowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Kayabaşı geeft de bal voor. Molberg kopt de bal weg. Klink met een sublieme pass. Carewicz is nu in balbezit. Carewicz schiet op doel. Podgórniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Cybulski heeft problemen om de bal te vangen. Holló is nu in balbezit. Pomarańczawski begaat een overtreding. Holló wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Holló kan niet meer verder spelen. Carrera komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Kayabaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kayabaşı probeert naar een medespeler te passen. Carewicz rent richting de bal. Klink bereikt de bal nog maar net als eerste. Klink draait met de bal, schiet en ... Podgórniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mądrochowski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Przebrzydłe Pączyska - MaliniakTeam 2:1

89e minuut.
Molberg passt de bal met de wreef. Kayabaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kayabaşı geeft een hoge lob. Mądrochowski geeft een hoge lob. Carewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Przebrzydłe Pączyska 42%, MaliniakTeam 58%.
Przebrzydłe Pączyska - MaliniakTeam 2:1