Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lubiana FC Ciapki
433n Tactiek Testowa
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
19 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
62.6 gemiddelde waardering 62
formidabel Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen solide


4e minuut.
Aplea met een sublieme pass. Barbez is nu in balbezit. Barbez met een sublieme pass. Quinhones rent richting de bal. Quinhones geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Maserati rent richting de bal. Maserati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lubiana - FC Ciapki 0:1

10e minuut.
Vichev geeft een lange en hoge pass. Hoof kopt de bal weg. Maserati is nu in balbezit. Maserati draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Răboj de bal onder controle te krijgen. Dunev bokst de bal weg.

13e minuut.
Ilouyan rent richting de bal. Pilat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ilouyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chişcanu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ilouyan springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Sakellariou kopt de bal weg. Ilouyan is nu in balbezit. Ilouyan speelt de bal door. Araszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Araszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Pilat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chişcanu zal de hoekschop nemen. Ilouyan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Lubiana - FC Ciapki 1:1

21e minuut.
Araszkiewicz kopt de bal weg. Stadler is nu in balbezit. Ilouyan verovert de bal door een tackle van achteren. Ilouyan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Myburg verovert de bal door een tackle van achteren. Myburg geeft de bal voor. Ilouyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilouyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lubiana - FC Ciapki 2:1

29e minuut.
Chişcanu is nu in balbezit. Chişcanu passt de bal in één keer door. Sakellariou bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilouyan is nu in balbezit. Ilouyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Çakal geeft de bal voor. Apró speelt de bal door. Felsztyński kopt de bal weg. Maserati is nu in balbezit. Maserati schiet op doel. Dunev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoof schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Lubiana - FC Ciapki 2:2

37e minuut.
Stadler heeft problemen om de bal te vangen. Ilouyan verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Milewicz ... Strafschop! Milewicz krijgt een gele kaart. Ilouyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sakellariou zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Apró werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lubiana - FC Ciapki 3:2

39e minuut.
Daar is Vichev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vichev passt de bal in één keer door. Maserati is nu in balbezit. Maserati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Lubiana - FC Ciapki 3:3

41e minuut.
Hoof passt de bal zonder na te denken. Araszkiewicz is nu in balbezit. Aquino bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquino geeft de bal voor. Sakellariou maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lubiana - FC Ciapki 4:3

43e minuut.
Vichev rent richting de bal. Vichev passt de bal met de wreef. Milewicz rent richting de bal. Milewicz geeft een lange en hoge pass. Maserati krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Dunev trapt de bal weg van het doel. Daar is Milewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sakellariou geeft een hoge lob. Ilouyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilouyan geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lubiana 50%, FC Ciapki 50%.
FC Lubiana - FC Ciapki 4:3

48e minuut.
Hoof is nu in balbezit. Myburg verovert de bal door een tackle van achteren. Milewicz onderschept slim de pass. Milewicz geeft een hoge lob. Maserati springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Ilouyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilouyan passt de bal in één keer door. Sakellariou rent richting de bal. Sakellariou schiet op doel. Apró werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lubiana - FC Ciapki 5:3

55e minuut.
Quinhones rent richting de bal. Quinhones geeft de bal voor. Maserati bereikt de bal nog maar net als eerste. Maserati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lubiana - FC Ciapki 5:4

60e minuut.
Răboj verovert de bal door een tackle van achteren. Răboj probeert naar een medespeler te passen. Chişcanu geeft een lange en hoge pass. Ilouyan is nu in balbezit. Ilouyan haalt uit met een fantastische trap. Apró bokst de bal weg.

62e minuut.
Covre verovert de bal door een tackle van achteren. Çakal rent richting de bal. Çakal probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sakellariou de bal. Sakellariou schiet op doel. Apró kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Covre met een sublieme pass. Maserati rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Myburg. Maserati raakt geblesseerd tijdens het duel. Milewicz komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Sakellariou haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Barbez de bal. Aquino speelt de bal door. Sakellariou rent richting de bal. Sakellariou haalt uit met een fantastische trap. Apró probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pilat bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Apró trapt de bal weg. Çakal controleert de bal met de borst. Milewicz speelt de bal door. Maserati is nu in balbezit. Maserati draait met de bal, schiet en ... Dunev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Covre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Felsztyński bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Pilat kopt de bal weg. Milewicz speelt de bal door. Vichev is nu in balbezit. Vichev geeft een lange en hoge pass. Maserati springt en kopt de bal. Dunev bokst de bal weg.

74e minuut.
Barbez verovert de bal door een tackle van achteren. Barbez passt de bal zonder na te denken. Vichev met een sublieme pass. Hoof is nu in balbezit. Hoof haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Lubiana - FC Ciapki 5:5

84e minuut.
Ilouyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakellariou rent richting de bal. Ilouyan heeft problemen om de bal te vangen. Ilouyan haalt uit met een fantastische trap. Apró werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lubiana - FC Ciapki 6:5

85e minuut.
Çakal probeert naar een medespeler te passen. Aquino is nu in balbezit. Aquino met een sublieme pass. Araszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Araszkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Milewicz neemt vlug de vrije trap. Myburg kopt de bal weg. Daar is Vichev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vichev geeft een lange en hoge pass. Maserati springt en kopt de bal. Dunev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lubiana 60%, FC Ciapki 40%.
FC Lubiana - FC Ciapki 6:5