Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ciapki FC Lubiana
1-4-3-3 Tactiek 523nn
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
54.5 gemiddelde waardering 57.9
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
goed Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Werner geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chişcanu met een snelle inworp. Araszkiewicz rent richting de bal. Araszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Chişcanu passt de bal zonder na te denken. Araszkiewicz is nu in balbezit. Araszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Sakellariou rent richting de bal. Sakellariou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciapki - FC Lubiana 0:1

12e minuut.
Chişcanu onderschept slim de pass. Chişcanu passt de bal met de wreef. Araszkiewicz is nu in balbezit. Araszkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Milewicz speelt de bal door. Răboj is nu in balbezit. Tavlaridis verovert de bal door een tackle van achteren. Tavlaridis schiet op doel. Dunev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Ciapki - FC Lubiana 1:1

27e minuut.
Milewicz speelt de bal door. Hoof is nu in balbezit. Hoof passt de bal met de wreef. Tavlaridis is nu in balbezit. Tavlaridis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Skrzypek met een sublieme pass. Jaraczewski heeft problemen om de bal te vangen. Covre met een sublieme pass. Tavlaridis is nu in balbezit. Tavlaridis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Hoof is nu in balbezit. Hoof geeft een hoge lob. Daar is Jaraczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tavlaridis is nu in balbezit. Tavlaridis draait met de bal, schiet en ... Dunev bokst de bal weg.

41e minuut.
Schipor passt de bal zonder na te denken. Grabarski is nu in balbezit. Hoof onderschept slim de pass. Tavlaridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavlaridis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciapki - FC Lubiana 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ciapki 33%, FC Lubiana 67%.
FC Ciapki - FC Lubiana 2:1

51e minuut.
Chişcanu speelt de bal door. Klungelig pakt Çakal de bal. Çakal met een sublieme pass. Araszkiewicz is nu in balbezit. Araszkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Tytoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakellariou verovert de bal door een tackle van achteren. Sakellariou passt de bal in één keer door. Araszkiewicz rent richting de bal. Araszkiewicz schiet op doel. Cereda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Ciapki - FC Lubiana 2:2

58e minuut.
Jaraczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakal verovert de bal door een tackle van achteren. Çakal passt de bal zonder na te denken. Sakellariou rent richting de bal. Sakellariou haalt uit met een fantastische trap. Cereda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Vichev is nu in balbezit. Vichev geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tavlaridis de bal. Tavlaridis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciapki - FC Lubiana 3:2

62e minuut.
Sakellariou bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobieszewski is nu in balbezit. Sobieszewski geeft een hoge lob. Sakellariou is nu in balbezit. Sakellariou haalt uit met een fantastische trap. Cereda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Tavlaridis heeft problemen om de bal te vangen. Grabarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoof onderschept slim de pass. Tavlaridis rent richting de bal. Tavlaridis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Lippai kopt de bal weg. Sakellariou bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Skrzypek. Skrzypek krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Covre geeft een lange en hoge pass. Araszkiewicz rent richting de bal. Araszkiewicz geeft de bal voor. Sakellariou krijgt zijn hoofd ertegen. Cereda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Ciapki - FC Lubiana 3:3

90e minuut.
Vichev passt de bal in één keer door. Milewicz rent richting de bal. Milewicz passt de bal met de wreef. Tavlaridis rent richting de bal. Tavlaridis draait met de bal, schiet en ... Dunev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ciapki 42%, FC Lubiana 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Ciapki - FC Lubiana 3:3