Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Harpagans FC Kos Siedlce
3x XXXX2 Tactiek jajo
49% Balbezit 51%
36% Spel op eigen helft 64%
20 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 5
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.6 gemiddelde waardering 57.8
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen goed
formidabel Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Osiński kopt de bal weg. Kurzok is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Waksmundzki. Waksmundzki krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Voda bereikt de bal nog maar net als eerste. Voda passt de bal in één keer door. Anastasov is nu in balbezit. Anastasov draait met de bal, schiet en ... Floyd werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harpagans - FC Kos Siedlce 1:0

14e minuut.
Kolák geeft een lange en hoge pass. Osiński is nu in balbezit. Voda maakt een afschuwelijke overtreding. Voda krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Zagdański speelt de bal door. Voda rent richting de bal. López Bravo maakt een afschuwelijke overtreding. López Bravo krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Voda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Araújo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Voda kopt de bal weg. Krysiuk heeft problemen om de bal te vangen. Anastasov is nu in balbezit. Anastasov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kolák bereikt de bal nog maar net als eerste. Araújo rent richting de bal. Araújo geeft de bal voor. Anastasov rent richting de bal. Anastasov draait met de bal, schiet en ... Floyd verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Daar is López Bravo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voda rent richting de bal. Wat een zware overtreding van López Bravo ... Strafschop! Voda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Anastasov kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Floyd verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Harpagans 37%, FC Kos Siedlce 63%.
FC Harpagans - FC Kos Siedlce 1:0

64e minuut.
Gašpar heeft problemen om de bal te vangen. Francq is nu in balbezit. Gašpar verovert de bal door een tackle van achteren. Gašpar speelt de bal door. Anastasov is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Osiński passt de bal met de wreef. Tancredi rent richting de bal. Waksmundzki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Waksmundzki krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

79e minuut.
Araújo geeft een hoge lob. Krysiuk kopt de bal weg. Gašpar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gašpar geeft een hoge lob. Voda krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Mankiewicz speelt de bal door. Tancredi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tancredi passt de bal in één keer door. Kurzok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzok schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Bekas geeft een hoge lob. Francq is nu in balbezit. Gašpar verovert de bal door een tackle van achteren. Gašpar geeft de bal voor. Voda maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Harpagans 34%, FC Kos Siedlce 66%.
FC Harpagans - FC Kos Siedlce 1:0