Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stallions WIKINGOWIE
zzz_sos Tactiek SHOGUN
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
60.3 gemiddelde waardering 57
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen solide


7e minuut.
Bosak passt de bal in één keer door. Muszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszyński passt de bal in één keer door. Piro bereikt de bal nog maar net als eerste. Piro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Stallions - WIKINGOWIE 1:0

8e minuut.
Janczewski rent richting de bal. Langiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Moca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moca krijgt een gele kaart. Langiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moca probeert naar een medespeler te passen. Bosak met een snel genomen vrije trap. Teltschik springt en kopt de bal. Bettiolo bokst de bal weg.

20e minuut.
Humulescu rent richting de bal. Humulescu probeert naar een medespeler te passen. Janczewski speelt de bal door. Langiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Langiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Piro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Espinel komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Janczewski passt de bal met de wreef. Sardino rent richting de bal. Sardino passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ono de bal. Ono draait met de bal, schiet en ... Holf bokst de bal weg.

35e minuut.
Bosak is nu in balbezit. Bosak passt de bal zonder na te denken. Đuđević geeft een hoge lob. Teltschik bereikt de bal nog maar net als eerste. Teltschik schiet op doel. Bettiolo bokst de bal weg.

36e minuut.
Đuđević speelt de bal door. Bosak rent richting de bal. Bosak passt de bal in één keer door. Teltschik rent richting de bal. Teltschik schiet op doel. Bettiolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Goleniec kopt de bal weg. Macura geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Dvornic de bal onder controle te krijgen. Langiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Langiewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Muszyński probeert naar een medespeler te passen. Sardino rent richting de bal. Sardino probeert naar een medespeler te passen. Ono is nu in balbezit. Ono draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Janczewski kopt de bal weg. Dvornic is nu in balbezit. Teltschik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dvornic roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Dvornic kan niet meer verder spelen. Jarosiewicz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stallions 60%, WIKINGOWIE 40%.
Stallions - WIKINGOWIE 1:0

46e minuut.
Teltschik rent richting de bal. Ono onderschept slim de pass. Ostdeutsch begaat een overtreding. Ostdeutsch krijgt een gele kaart. Ono is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Høst zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sardino is nu in balbezit. Sardino geeft een lange en hoge pass. Espinel bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Høst probeert naar een medespeler te passen. Muszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszyński probeert naar een medespeler te passen. Ono is nu in balbezit. Ono draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Đuđević passt de bal zonder na te denken. Ostdeutsch rent richting de bal. Ostdeutsch passt de bal met de wreef. Teltschik rent richting de bal. Teltschik draait met de bal, schiet en ... Bettiolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stallions - WIKINGOWIE 1:1

63e minuut.
Bosak rent richting de bal. Høst begaat een overtreding. Bosak raakt geblesseerd tijdens het duel. Bosak met een snel genomen vrije trap. Langiewicz springt en kopt de bal. Bettiolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Janczewski probeert naar een medespeler te passen. Ostdeutsch rent richting de bal. Ostdeutsch passt de bal zonder na te denken. Teltschik rent richting de bal. Teltschik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Ostdeutsch rent richting de bal. Duszak verovert de bal door een tackle van achteren. Langiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Langiewicz krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Ostdeutsch probeert naar een medespeler te passen. Đuđević met een sublieme pass. Langiewicz rent richting de bal. Teltschik bereikt de bal nog maar net als eerste. Teltschik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stallions - WIKINGOWIE 1:2

80e minuut.
Svitáček komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Ostdeutsch passt de bal met de wreef. Svitáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Svitáček speelt de bal door. Langiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Langiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Moca bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczewski onderschept slim de pass. Janczewski passt de bal zonder na te denken. Bosak geeft een lange en hoge pass. Langiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stallions - WIKINGOWIE 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stallions 57%, WIKINGOWIE 43%.
Stallions - WIKINGOWIE 1:3