Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WIKINGOWIE Stallions
SHOGUN Tactiek zzz_Hh
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
58 gemiddelde waardering 62.5
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitmuntend


8e minuut.
Janczewski controleert de bal met de borst. Janczewski met een sublieme pass. Humulescu is nu in balbezit. Humulescu geeft een lange en hoge pass. Teltschik springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Daar is Janczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janczewski geeft de bal voor. Svitáček speelt de bal door. Langiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Langiewicz haalt uit met een fantastische trap. del Puerto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Muszyński met een sublieme pass. Macura bereikt de bal nog maar net als eerste. Humala tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Humala krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Sardino rent richting de bal. Sardino passt de bal met de wreef. Moca is nu in balbezit. Humulescu onderschept slim de pass. Humulescu geeft de bal voor. del Puerto bokst de bal weg.

16e minuut.
Janczewski neemt vlug de vrije trap. Langiewicz kopt de bal weg. Dvornic is nu in balbezit. Teltschik verovert de bal door een tackle van achteren. Teltschik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Gabica de bal onder controle te krijgen. Langiewicz rent richting de bal. Langiewicz schiet op doel. del Puerto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Kaverin geeft de bal voor. Sardino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sardino met een sublieme pass. Ono is nu in balbezit. Ono haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIKINGOWIE 32%, Stallions 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WIKINGOWIE - Stallions 0:0

65e minuut.
Rózga geeft de bal voor. Muszyński met een sublieme pass. Sardino probeert naar een medespeler te passen. Ono bereikt de bal nog maar net als eerste. Ono schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Gabica geeft de bal voor. Moca kopt de bal weg. Teltschik heeft problemen om de bal te vangen. Teltschik schiet op doel. del Puerto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKINGOWIE - Stallions 1:0

76e minuut.
Doeltrap. Đuđević komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Matusiewicz geeft een lange en hoge pass. Rózga kopt de bal weg. Muszyński rent richting de bal. Muszyński geeft de bal voor. Ono krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WIKINGOWIE - Stallions 1:1

84e minuut.
Moca geeft een lange en hoge pass. Rózga bereikt de bal nog maar net als eerste. Rózga probeert naar een medespeler te passen. Ono heeft problemen om de bal te vangen. Ono haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Humala bereikt de bal nog maar net als eerste. Macura legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Humala raakt geblesseerd tijdens het duel. Humala kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Holf werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKINGOWIE - Stallions 1:2

88e minuut.
Rózga is nu in balbezit. Rózga geeft een hoge lob. Janczewski kopt de bal weg. Teltschik bereikt de bal nog maar net als eerste. Teltschik draait met de bal, schiet en ... del Puerto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIKINGOWIE 50%, Stallions 50%.
WIKINGOWIE - Stallions 1:2