Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stallions FC Lubiana
zzz_sos Tactiek 433n
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
33 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
63 gemiddelde waardering 48.8
outstanding Schieten very good
excellent Passen good
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Ono passt de bal in één keer door. Sardino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sardino passt de bal met de wreef. Humala rent richting de bal. Humala schiet op doel. Jaroszuk bokst de bal weg.

4e minuut.
Inworp. Muszyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Humala bereikt de bal nog maar net als eerste. Humala haalt uit met een fantastische trap. Jaroszuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Ono schiet op doel. Piccinini probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sardino geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ono maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Inworp. Sardino met een snelle inworp. Ono rent richting de bal. Ono geeft een hoge lob. Humala springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muszyński met de inworp. Humala is nu in balbezit. Humala haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cimmarrusti de bal onder controle te krijgen. Jaroszuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Chişcanu met een sublieme pass. Ilouyan rent richting de bal. Gabica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilouyan verovert de bal door een tackle van achteren. Ilouyan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Araszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Araszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stallions - FC Lubiana 0:1

15e minuut.
Høst speelt de bal door. Muszyński geeft de bal voor. Ono rent richting de bal. Ono schiet op doel. Jaroszuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stallions - FC Lubiana 1:1

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muszyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Humala rent richting de bal. Humala draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kożukar de bal onder controle te krijgen. Jaroszuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Cimmarrusti de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Muszyński onderschept slim de pass. Muszyński probeert naar een medespeler te passen. Humala rent richting de bal. Humala schiet op doel. Jaroszuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stallions - FC Lubiana 2:1

23e minuut.
Sardino rent richting de bal. Sardino met een sublieme pass. Ono bereikt de bal nog maar net als eerste. Ono haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stallions - FC Lubiana 3:1

26e minuut.
Covre bereikt de bal nog maar net als eerste. Covre geeft een lange en hoge pass. Høst geeft een lange en hoge pass. Ono bereikt de bal nog maar net als eerste. Ono haalt uit met een fantastische trap. Paal! Jaroszuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Høst geeft een hoge lob. Daar is Jońca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Humala bereikt de bal nog maar net als eerste. Humala schiet op doel. Jaroszuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Humala rent richting de bal. Piccinini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Humala is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Humala legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Jaroszuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stallions - FC Lubiana 4:1

41e minuut.
Ono kopt de bal weg. Kożukar is nu in balbezit. Høst met een sublieme pass. Humala heeft problemen om de bal te vangen. Humala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Chişcanu heeft problemen om de bal te vangen. Høst bereikt de bal nog maar net als eerste. Høst passt de bal in één keer door. Ono is nu in balbezit. Ono haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Jaroszuk met een harde bal richting middenveld. Muszyński is nu in balbezit. Muszyński geeft de bal voor. Humala rent richting de bal. Humala draait met de bal, schiet en ... Jaroszuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stallions 32%, FC Lubiana 68%.
Stallions - FC Lubiana 4:1

52e minuut.
Jońca speelt de bal door. Araszkiewicz is nu in balbezit. Sakellariou rent richting de bal. Araszkiewicz is nu in balbezit. Araszkiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Sardino onderschept slim de pass. Sardino geeft de bal voor. Humala bereikt de bal nog maar net als eerste. Humala schiet op doel. Jaroszuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stallions - FC Lubiana 5:1

57e minuut.
Ilouyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilouyan geeft de bal voor. Gabica probeert de bal met de borst te controleren. Ilouyan verovert de bal door een tackle van achteren. Ilouyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. del Puerto trapt de bal weg. Kożukar kopt de bal weg. Sakellariou bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakellariou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stallions - FC Lubiana 5:2

59e minuut.
Sardino met de inworp. Chişcanu rent richting de bal. Muszyński onderschept slim de pass. Muszyński geeft een hoge lob. Humala springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Høst rent richting de bal. Høst passt de bal met de wreef. Humala is nu in balbezit. Humala schiet op doel. Jaroszuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stallions - FC Lubiana 6:2

65e minuut.
Klungelig pakt Cimmarrusti de bal. Ono bereikt de bal nog maar net als eerste. Humala rent richting de bal. Humala schiet op doel. Jaroszuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stallions - FC Lubiana 7:2

72e minuut.
Høst rent richting de bal. Høst speelt de bal door. Sardino is nu in balbezit. Sardino geeft een lange en hoge pass. Humala krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stallions - FC Lubiana 8:2

76e minuut.
Klungelig pakt Ono de bal. Ono passt de bal met de wreef. Humala bereikt de bal nog maar net als eerste. Humala draait met de bal, schiet en ... Cimmarrusti probeert de bal aan de voet te houden. Jaroszuk bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Stallions - FC Lubiana 9:2

80e minuut.
Muszyński rent richting de bal. Muszyński geeft een hoge lob. Humala bereikt de bal nog maar net als eerste. Humala schiet op doel. Jaroszuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stallions - FC Lubiana 10:2

84e minuut.
Muszyński passt de bal in één keer door. Covre onderschept slim de pass. Sardino rent richting de bal. Sardino geeft een hoge lob. Humala krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stallions - FC Lubiana 11:2

87e minuut.
Ono is nu in balbezit. Covre rent richting de bal. Ono onderschept slim de pass. Ono schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Muszyński rent richting de bal. Muszyński geeft de bal voor. Daar is Jońca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Humala bereikt de bal nog maar net als eerste. Humala haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Humala geeft een lange en hoge pass. Daar is Kożukar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ono bereikt de bal nog maar net als eerste. Ono haalt uit met een fantastische trap. Jaroszuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stallions 41%, FC Lubiana 59%.
Stallions - FC Lubiana 11:2