Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lubiana Stallions
523nn Tactiek zzz_Hh
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.2 gemiddelde waardering 62.5
zeer goed Schieten formidabel
solide Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Sardino rent richting de bal. Sardino passt de bal zonder na te denken. Daar is Ono, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ono schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Dvornic passt de bal in één keer door. Lippai bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabica rent richting de bal. Lippai onderschept slim de pass. Lippai haalt uit met een fantastische trap. del Puerto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rózga heeft problemen om de bal te vangen. Sakellariou is nu in balbezit. Sakellariou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lubiana - Stallions 1:0

9e minuut.
Muszyński passt de bal met de wreef. Ono is nu in balbezit. Met opzet legt Çakal zijn tegenspeler op de grond. Çakal krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Høst speelt de bal door. Muszyński met een sublieme pass. Sardino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sardino geeft een hoge lob. Humala springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Høst raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gocuł komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Sardino geeft een lange en hoge pass. Ono kan de bal niet met de borst controleren. Çakal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ono is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ono komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Lippai maakt een snoekduik en kopt de bal. Dvornic onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chişcanu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sakellariou springt en kopt de bal. del Puerto bokst de bal weg.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lippai met de inworp. Chişcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcanu geeft de bal voor. Sakellariou krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Rózga is nu in balbezit. Sakellariou onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Gabica ... Strafschop! Gabica krijgt een gele kaart. Sakellariou raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sakellariou neemt een korte aanloop naar de penalty stip. del Puerto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lubiana - Stallions 2:0

42e minuut.
Muszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszyński passt de bal zonder na te denken. Sardino is nu in balbezit. Sardino geeft de bal voor. Humala maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Muszyński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Covre de bal. Sardino geeft een hoge lob. Humala is nu in balbezit. Humala haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lubiana 62%, Stallions 38%.
FC Lubiana - Stallions 2:0

51e minuut.
Covre rent richting de bal. Covre passt de bal in één keer door. Daar is Răboj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Humala is nu in balbezit. Humala draait met de bal, schiet en ... Dunev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Covre geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sardino met een snelle inworp. Ono is nu in balbezit. Ono haalt uit met een fantastische trap. Dunev bokst de bal weg.

57e minuut.
Çakal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ono rent richting de bal. Myburg rent richting de bal. Ono onderschept slim de pass. Ono draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Sardino passt de bal zonder na te denken. Muszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszyński passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Humala de bal. Humala draait met de bal, schiet en ... Dunev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Sardino geeft een lange en hoge pass. Humala bereikt de bal nog maar net als eerste. Răboj legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Humala raakt geblesseerd tijdens het duel. Ono neemt de penalty, wat een uithaal! Dunev bokst de bal weg. Ono rent richting de bal. Ono haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lubiana - Stallions 2:1

79e minuut.
Humala bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcanu onderschept slim de pass. Chişcanu passt de bal in één keer door. Ono rent richting de bal. Ono draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Myburg verovert de bal door een tackle van achteren. Çakal met een sublieme pass. Rózga rent richting de bal. Lippai verovert de bal door een tackle van achteren. Lippai haalt uit met een fantastische trap. del Puerto bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lubiana 63%, Stallions 37%.
FC Lubiana - Stallions 2:1