Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kos Siedlce Przebrzydłe Pączyska
Pr SK i Śr Obr Tactiek 523n
47% Balbezit 53%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.2 gemiddelde waardering 65.1
zeer goed Schieten formidabel
redelijk Passen solide
formidabel Verdedigen wonderbaarlijk


2e minuut.
Grecu met een sublieme pass. Molberg met een sublieme pass. Carewicz rent richting de bal. Kayabaşı is nu in balbezit. Kayabaşı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Molberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Molberg passt de bal zonder na te denken. Mądrochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mądrochowski schiet op doel. Floyd maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kos Siedlce - Przebrzydłe Pączyska 0:1

8e minuut.
Carewicz passt de bal zonder na te denken. Molberg rent richting de bal. Molberg probeert naar een medespeler te passen. Carewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Carewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
López Bravo geeft een hoge lob. Grecu rent richting de bal. Grecu geeft een hoge lob. Mądrochowski is nu in balbezit. Mądrochowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kos Siedlce - Przebrzydłe Pączyska 0:2

27e minuut.
Pudełko rent richting de bal. Kayabaşı verovert de bal door een tackle van achteren. Kayabaşı met een sublieme pass. Mądrochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mądrochowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Francq rent richting de bal. Carewicz onderschept slim de pass. Carewicz passt de bal zonder na te denken. Mądrochowski rent richting de bal. Mądrochowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Sobotka speelt de bal door. Kantelberg is nu in balbezit. Met opzet legt Mądrochowski zijn tegenspeler op de grond. Mądrochowski krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Osiński probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grecu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kayabaşı geeft de bal voor. Carewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Floyd kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kos Siedlce 78%, Przebrzydłe Pączyska 22%.
FC Kos Siedlce - Przebrzydłe Pączyska 0:2

49e minuut.
Sobotka geeft een hoge lob. Osiński met een sublieme pass. Klungelig pakt Tancredi de bal. Tancredi geeft een hoge lob. Kurzok maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Mankiewicz probeert naar een medespeler te passen. Grecu rent richting de bal. Grecu passt de bal in één keer door. Daar is Kayabaşı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kayabaşı geeft een hoge lob. Floyd kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. López Bravo is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kos Siedlce - Przebrzydłe Pączyska 0:3

60e minuut.
Inworp. Pařík komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Mądrochowski geeft een lange en hoge pass. Pudełko rent richting de bal. Floyd speelt de bal door. López Bravo rent richting de bal. Mądrochowski onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
López Bravo geeft een hoge lob. Kayabaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kayabaşı speelt de bal door. Carewicz rent richting de bal. Carewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kos Siedlce 63%, Przebrzydłe Pączyska 37%.
FC Kos Siedlce - Przebrzydłe Pączyska 0:3