Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 20:25
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.30 [del]
  • Stadion: OCEAN
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 40481
Przebrzydłe Pączyska FC Kos Siedlce
523n Tactiek jajo
52% Balbezit 48%
29% Spel op eigen helft 71%
18 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
66.2 gemiddelde waardering 56.5
wonderbaarlijk Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
formidabel Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Klungelig pakt Culpi de bal. Francq legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Culpi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Culpi neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Przebrzydłe Pączyska - FC Kos Siedlce 1:0

4e minuut.
Carewicz probeert naar een medespeler te passen. Kayabaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kayabaşı met een sublieme pass. Culpi rent richting de bal. Culpi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Cybulski is nu in balbezit. Bajda verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Cybulski ... Strafschop! Directe rode kaart, Cybulski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cybulski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Bajda raakt geblesseerd tijdens het duel. Mojie legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. do Sokker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Tancredi rent richting de bal. Molberg begaat een overtreding. Tancredi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tancredi met een snel genomen vrije trap. Mojie krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Tancredi passt de bal in één keer door. Guţu rent richting de bal. Guţu passt de bal zonder na te denken. Molberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Molberg geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Novák kopt de bal weg. Molberg probeert de bal met de borst te controleren. Molberg geeft een lange en hoge pass. Culpi is nu in balbezit. Culpi haalt uit met een fantastische trap. Floyd verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Grecu onderschept slim de pass. Grecu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osiński met de inworp. Bajda geeft een hoge lob. do Sokker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Culpi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Krysiuk de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kayabaşı neemt de hoekschop. Culpi maakt een snoekduik en kopt de bal. Floyd verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
López Bravo rent richting de bal. Kayabaşı verovert de bal door een tackle van achteren. Kayabaşı passt de bal met de wreef. Carewicz is nu in balbezit. Carewicz schiet op doel. Floyd probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Novák passt de bal met de wreef. Mądrochowski geeft een hoge lob. Krysiuk is nu in balbezit. Culpi verovert de bal door een tackle van achteren. Culpi schiet op doel. Floyd probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Carewicz is nu in balbezit. Carewicz passt de bal in één keer door. Kayabaşı speelt de bal door. Molberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Molberg schiet op doel. Floyd bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Przebrzydłe Pączyska 32%, FC Kos Siedlce 68%.
Przebrzydłe Pączyska - FC Kos Siedlce 1:0

47e minuut.
Carewicz onderschept slim de pass. Carewicz passt de bal met de wreef. Culpi rent richting de bal. Culpi draait met de bal, schiet en ... Floyd probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Przebrzydłe Pączyska - FC Kos Siedlce 2:0

48e minuut.
Culpi rent richting de bal. Pudełko begaat een overtreding. Culpi raakt geblesseerd tijdens het duel. Novák zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Culpi krijgt zijn hoofd ertegen. Floyd kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Daar is Novák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Novák geeft een lange en hoge pass. Kayabaşı geeft een lange en hoge pass. Culpi springt en kopt de bal. Floyd werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Przebrzydłe Pączyska - FC Kos Siedlce 3:0

71e minuut.
Daar is Mądrochowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mądrochowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Carewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carewicz geeft een lange en hoge pass. Culpi springt en kopt de bal. Floyd verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Culpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Francq begaat een overtreding. Culpi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Novák zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Culpi is nu in balbezit. Culpi draait met de bal, schiet en ... Floyd maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Przebrzydłe Pączyska - FC Kos Siedlce 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Przebrzydłe Pączyska 27%, FC Kos Siedlce 73%.
Przebrzydłe Pączyska - FC Kos Siedlce 4:0