Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Harpagans MaliniakTeam
3x XXXX2 Tactiek test
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
57.4 gemiddelde waardering 62.1
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen zeer goed


15e minuut.
César passt de bal met de wreef. Szefler bereikt de bal nog maar net als eerste. Szefler passt de bal in één keer door. Urbaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaś haalt uit met een fantastische trap. Yeghiazaryan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
César is nu in balbezit. César passt de bal in één keer door. Szefler is nu in balbezit. Szefler geeft de bal voor. Maliniak krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Stach is nu in balbezit. Stach probeert naar een medespeler te passen. Maliniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliniak haalt uit met een fantastische trap. Yeghiazaryan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Kapuśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gašpar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gašpar passt de bal zonder na te denken. Kapuśniak is nu in balbezit. Kapuśniak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harpagans - MaliniakTeam 1:0

30e minuut.
Stach met een sublieme pass. Urbaś is nu in balbezit. Araújo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Araújo krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Stach is nu in balbezit. Waksmundzki onderschept slim de pass. Waksmundzki met een sublieme pass. Araújo is nu in balbezit. Araújo geeft een lange en hoge pass. Podgórniak bokst de bal weg.

45e minuut.
Gašpar bereikt de bal nog maar net als eerste. Giernatowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gašpar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Waksmundzki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Voda krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harpagans - MaliniakTeam 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Harpagans 48%, MaliniakTeam 52%.
FC Harpagans - MaliniakTeam 2:0

49e minuut.
Gašpar geeft de bal voor. Voda heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szefler. Szefler krijgt een gele kaart. Voda raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Waksmundzki neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
César kopt de bal weg. Kwiatek rent richting de bal. Urbaś begaat een overtreding. Kwiatek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kwiatek kan niet meer verder spelen. Bình Nguyên komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Carrera onderschept slim de pass. Maliniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesir legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Maliniak raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Maliniak kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Yeghiazaryan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harpagans - MaliniakTeam 2:1

59e minuut.
Bình Nguyên geeft een lange en hoge pass. Drzymont kan de bal niet met de borst controleren. Kapuśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapuśniak haalt uit met een fantastische trap. Podgórniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harpagans - MaliniakTeam 3:1

61e minuut.
Klatt maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bình Nguyên kopt de bal weg. Daar is Carrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harpagans - MaliniakTeam 3:2

68e minuut.
Stach probeert naar een medespeler te passen. Szefler is nu in balbezit. Szefler geeft de bal voor. Carrera springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Maliniak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cesir. Maliniak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. César met een snel genomen vrije trap. Maliniak krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Bekas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekas geeft een lange en hoge pass. Inworp. César met een snelle inworp. Stach geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Voda maakt een snoekduik en kopt de bal. Podgórniak speelt de bal door. Szefler kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Carrera de bal onder controle te krijgen. Carrera haalt uit met een fantastische trap. Yeghiazaryan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maliniak rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Harpagans - MaliniakTeam 3:3

86e minuut.
César passt de bal zonder na te denken. Maliniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolák legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Maliniak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Carrera neemt zijn aanloop. Yeghiazaryan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Harpagans 46%, MaliniakTeam 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Harpagans - MaliniakTeam 3:3