Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MaliniakTeam FC Harpagans
KIWA YAKOTAKO Tactiek 3x XXXX2L
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
63.1 gemiddelde waardering 63.5
formidabel Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Malaterra rent richting de bal. Malaterra geeft een lange en hoge pass. Gašpar rent richting de bal. Gašpar geeft een hoge lob. Voda springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Waksmundzki passt de bal met de wreef. Gašpar rent richting de bal. Gašpar met een sublieme pass. Anastasov rent richting de bal. Anastasov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

22e minuut.
Na een snelle pass probeert Anastasov de bal onder controle te krijgen. Gašpar rent richting de bal. Gašpar speelt de bal door. Anastasov is nu in balbezit. Anastasov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Popielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Popielak passt de bal zonder na te denken. Bekas rent richting de bal. Maliniak onderschept slim de pass. Maliniak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Malaterra geeft een hoge lob. Urbaś probeert de bal met de borst te controleren. Urbaś speelt de bal door. Holló bereikt de bal nog maar net als eerste. Holló schiet op doel. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Zagdański speelt de bal door. Malaterra met een sublieme pass. Gašpar speelt de bal door. Anastasov rent richting de bal. Anastasov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Araújo speelt de bal door. Anastasov heeft problemen om de bal te vangen. Drzymont begaat een overtreding. Drzymont krijgt een gele kaart.

42e minuut.
César is nu in balbezit. César geeft een lange en hoge pass. Holló bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliniak draait met de bal, schiet en ... Yeghiazaryan bokst de bal weg.

43e minuut.
Gašpar controleert de bal met de borst. Gašpar speelt de bal door. Anastasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MaliniakTeam - FC Harpagans 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaliniakTeam 56%, FC Harpagans 44%.
MaliniakTeam - FC Harpagans 0:1

48e minuut.
Araújo probeert naar een medespeler te passen. Gašpar bereikt de bal nog maar net als eerste. Popielak maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Popielak naar de kleedkamers voor een vroege douche. Gašpar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Araújo met een snel genomen vrije trap. Drzymont controleert de bal met de borst. Podgórniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gašpar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szefler rent richting de bal. Anastasov verovert de bal door een tackle van achteren. Anastasov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Bodziony geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gašpar met de inworp. Anastasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasov haalt uit met een fantastische trap. Podgórniak bokst de bal weg.

62e minuut.
Malaterra verovert de bal door een tackle van achteren. Malaterra geeft een lange en hoge pass. Anastasov kopt de bal weg. Voda rent richting de bal. Voda haalt uit met een fantastische trap. Podgórniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Inworp. Szefler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Urbaś is nu in balbezit. Urbaś geeft de bal voor. Carrera maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Maliniak is nu in balbezit. Kolák rent richting de bal. Kolák geeft een hoge lob. Maliniak geeft een hoge lob. Carrera maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Giernatowski kopt de bal weg. Araújo is nu in balbezit. Araújo passt de bal met de wreef. Anastasov rent richting de bal. Anastasov draait met de bal, schiet en ... Podgórniak bokst de bal weg.

90e minuut.
Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araújo speelt de bal door. Voda is nu in balbezit. Voda draait met de bal, schiet en ... Podgórniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaliniakTeam 59%, FC Harpagans 41%.
MaliniakTeam - FC Harpagans 0:1