Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WIKINGOWIE FC Ciapki
SHOGUN Tactiek Testowa
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
17 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
58.4 gemiddelde waardering 62.4
uitstekend Schieten uitmuntend
solide Passen uitstekend
solide Verdedigen solide


3e minuut.
Janczewski rent richting de bal. Janczewski passt de bal in één keer door. Teltschik is nu in balbezit. Teltschik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WIKINGOWIE - FC Ciapki 1:0

5e minuut.
Hoof probeert naar een medespeler te passen. Quinhones rent richting de bal. Quinhones geeft de bal voor. Maserati maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WIKINGOWIE - FC Ciapki 1:1

7e minuut.
Matusiewicz onderschept slim de pass. Matusiewicz geeft een hoge lob. Barbez kopt de bal weg. Quinhones is nu in balbezit. Quinhones draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Schipor passt de bal met de wreef. Quinhones is nu in balbezit. Quinhones speelt de bal door. Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoof draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WIKINGOWIE - FC Ciapki 1:2

15e minuut.
Bosak onderschept slim de pass. Bosak passt de bal met de wreef. Teltschik heeft problemen om de bal te vangen. Bosak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Humulescu geeft de bal voor. Daar is Barbez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teltschik rent richting de bal. Teltschik draait met de bal, schiet en ... Apró probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WIKINGOWIE - FC Ciapki 2:2

20e minuut.
Janczewski geeft een lange en hoge pass. Barbez is nu in balbezit. Đuđević speelt de bal door. Lemarchand rent richting de bal. Lemarchand haalt uit met een fantastische trap. Apró probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Langiewicz rent richting de bal. Langiewicz schiet op doel. Apró werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKINGOWIE - FC Ciapki 3:2

22e minuut.
Janczewski passt de bal in één keer door. Langiewicz rent richting de bal. Teltschik is nu in balbezit. Teltschik schiet op doel. Apró probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKINGOWIE - FC Ciapki 4:2

23e minuut.
Vichev is nu in balbezit. Vichev met een sublieme pass. Quinhones speelt de bal door. Maserati bereikt de bal nog maar net als eerste. Maserati haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Quinhones passt de bal in één keer door. Hoof is nu in balbezit. Hoof passt de bal zonder na te denken. Maserati rent richting de bal. Maserati schiet op doel. Holf kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Hoof probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Quinhones de bal. Quinhones speelt de bal door. Felsztyński is nu in balbezit. Felsztyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Langiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemarchand bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemarchand geeft een hoge lob. Đuđević is nu in balbezit. Đuđević haalt uit met een fantastische trap. Apró probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoof passt de bal met de wreef. Maserati rent richting de bal. Maserati haalt uit met een fantastische trap. Holf werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Aplea bereikt de bal nog maar net als eerste. Teltschik onderschept slim de pass. Teltschik passt de bal met de wreef. Lemarchand bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemarchand schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIKINGOWIE 51%, FC Ciapki 49%.
WIKINGOWIE - FC Ciapki 4:2

48e minuut.
Bosak speelt de bal door. Janczewski rent richting de bal. Janczewski passt de bal in één keer door. Langiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Langiewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Matusiewicz passt de bal met de wreef. Janczewski is nu in balbezit. Janczewski passt de bal met de wreef. Langiewicz is nu in balbezit. Langiewicz schiet op doel. Apró bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Schipor speelt de bal door. Hoof rent richting de bal. Hoof passt de bal in één keer door. Maserati is nu in balbezit. Maserati draait met de bal, schiet en ... Holf kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Hoof rent richting de bal. Hoof passt de bal in één keer door. Quinhones bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinhones geeft een hoge lob. Maserati krijgt zijn hoofd ertegen. Holf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Bosak controleert de bal met de borst. Quinhones is nu in balbezit. Bosak maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Bosak moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bosak schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

64e minuut.
Đuđević geeft een lange en hoge pass. Teltschik bereikt de bal nog maar net als eerste. Aplea legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Teltschik raakt geblesseerd tijdens het duel. Teltschik legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal. Langiewicz rent richting de bal. Langiewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Lemarchand rent richting de bal. Lemarchand passt de bal met de wreef. Đuđević met een sublieme pass. Teltschik rent richting de bal. Teltschik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Maserati rent richting de bal. Macura onderschept slim de pass. Macura geeft een hoge lob. Langiewicz is nu in balbezit. Langiewicz schiet op doel. Apró bokst de bal weg. Teltschik is nu in balbezit. Teltschik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKINGOWIE - FC Ciapki 5:2

85e minuut.
Schlosser geeft een hoge lob. Inworp. Quinhones met de inworp. Hoof rent richting de bal. Hoof geeft de bal voor. Holf verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Maserati springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKINGOWIE - FC Ciapki 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIKINGOWIE 63%, FC Ciapki 37%.
WIKINGOWIE - FC Ciapki 5:3