Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-02 20:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.30 [del]
  • Stadion: OCEAN
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 56000
Przebrzydłe Pączyska Stallions
523n Tactiek zzz_sos
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
65.5 gemiddelde waardering 62.4
uitmuntend Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitstekend


13e minuut.
Grecu is nu in balbezit. Grecu geeft een lange en hoge pass. Mądrochowski rent richting de bal. Mądrochowski geeft een lange en hoge pass. Culpi springt en kopt de bal. del Puerto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Mądrochowski kopt de bal weg. Culpi rent richting de bal. Culpi schiet op doel. Kaverin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. del Puerto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Przebrzydłe Pączyska - Stallions 1:0

23e minuut.
Molberg is nu in balbezit. Molberg passt de bal in één keer door. Mądrochowski speelt de bal door. Daar is Culpi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Culpi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Grecu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Maurer komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Molberg speelt de bal door. Carewicz speelt de bal door. Culpi is nu in balbezit. Culpi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Przebrzydłe Pączyska - Stallions 2:0

37e minuut.
Rózga is nu in balbezit. Mądrochowski onderschept slim de pass. Mądrochowski geeft de bal voor. Culpi heeft problemen om de bal te vangen. Culpi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Sardino speelt de bal door. Ono heeft problemen om de bal te vangen. Sobotka geeft de bal voor. Ono is nu in balbezit. Ono draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Przebrzydłe Pączyska 36%, Stallions 64%.
Przebrzydłe Pączyska - Stallions 2:0

46e minuut.
Ono probeert naar een medespeler te passen. Sardino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sardino passt de bal met de wreef. Ono rent richting de bal. Ono draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Mądrochowski probeert naar een medespeler te passen. Molberg is nu in balbezit. Molberg met een sublieme pass. Carewicz is nu in balbezit. Carewicz draait met de bal, schiet en ... Paal! del Puerto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Molberg passt de bal met de wreef. Maurer is nu in balbezit. Maurer speelt de bal door. Culpi rent richting de bal. Culpi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Høst passt de bal met de wreef. Sardino speelt de bal door. Ono is nu in balbezit. Ono draait met de bal, schiet en ... do Sokker werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Maurer speelt de bal door. Mądrochowski rent richting de bal. Mądrochowski passt de bal in één keer door. Carewicz rent richting de bal. Carewicz draait met de bal, schiet en ... Paal!

64e minuut.
Muszyński kopt de bal weg. Klungelig pakt Ono de bal. Met opzet legt Maurer zijn tegenspeler op de grond. Maurer krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Ono is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Høst zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Sardino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sardino passt de bal zonder na te denken. Ono rent richting de bal. Ono draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Sardino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sardino passt de bal zonder na te denken. Muszyński probeert naar een medespeler te passen. Ono is nu in balbezit. Ono haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Przebrzydłe Pączyska - Stallions 2:1

89e minuut.
del Puerto probeert naar een medespeler te passen. Ono kopt de bal weg. Sardino is nu in balbezit. Sardino geeft een lange en hoge pass. Humala maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Przebrzydłe Pączyska - Stallions 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Przebrzydłe Pączyska 46%, Stallions 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Przebrzydłe Pączyska - Stallions 2:2