Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lubiana FC Kos Siedlce
523nn Tactiek jajo
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 59
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
uitmuntend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Chişcanu rent richting de bal. Chişcanu geeft een lange en hoge pass. Sakellariou kopt de bal weg. Ilouyan rent richting de bal. Ilouyan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Tancredi passt de bal zonder na te denken. Mojie bereikt de bal nog maar net als eerste. Myburg is nu in balbezit. Mojie verovert de bal door een tackle van achteren. Mojie draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mojie is nu in balbezit. Mojie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Criciúma kopt de bal weg. Chişcanu is nu in balbezit. Kurzok maakt een afschuwelijke overtreding. Kurzok krijgt een gele kaart. Chişcanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chişcanu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Araszkiewicz kopt de bal weg. Ilouyan rent richting de bal. Ilouyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lubiana - FC Kos Siedlce 1:0

23e minuut.
Osiński probeert naar een medespeler te passen. Mojie rent richting de bal. Myburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojie verovert de bal door een tackle van achteren. Mojie haalt uit met een fantastische trap. Dunev bokst de bal weg.

35e minuut.
Mankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mankiewicz geeft een lange en hoge pass. Mojie bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojie schiet op doel. Răboj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dunev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Osiński rent richting de bal. Çakal onderschept slim de pass. Çakal passt de bal in één keer door. Ilouyan is nu in balbezit. Ilouyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lubiana - FC Kos Siedlce 2:0

42e minuut.
Mojie is nu in balbezit. Çakal rent richting de bal. Mojie begaat een overtreding. Mojie krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Çakal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Çakal zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sakellariou kopt de bal weg. Daar is Kantelberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilouyan verovert de bal door een tackle van achteren. Ilouyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Mankiewicz probeert naar een medespeler te passen. Chişcanu rent richting de bal. Chişcanu speelt de bal door. Sakellariou bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakellariou draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lubiana 56%, FC Kos Siedlce 44%.
FC Lubiana - FC Kos Siedlce 2:0

47e minuut.
Covre speelt de bal door. Sakellariou is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mankiewicz. Mankiewicz krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Tancredi speelt de bal door. Mojie rent richting de bal. Çakal begaat een overtreding. Çakal krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Tancredi met de inworp. Osiński met een sublieme pass. Tancredi rent richting de bal. Tancredi geeft de bal voor. Kurzok krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Chişcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mankiewicz onderschept slim de pass. Mankiewicz passt de bal met de wreef. Mojie bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Inworp. Bajda komt het veld opgelopen. Chişcanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ilouyan rent richting de bal. Ilouyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Kurzok met een sublieme pass. Mojie rent richting de bal. Grabarski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grabarski krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Contreras kopt de bal weg. Chişcanu probeert de bal aan de voet te houden. Pudełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudełko geeft een lange en hoge pass. Mojie springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Pudełko bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chişcanu. Pudełko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tancredi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mojie springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Osiński is nu in balbezit. Osiński speelt de bal door. Mojie bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojie schiet op doel. Dunev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lubiana - FC Kos Siedlce 2:1

81e minuut.
Osiński passt de bal in één keer door. Pudełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudełko geeft de bal voor. Bajda rent richting de bal. Bajda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pudełko geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chişcanu kopt de bal weg. Grabarski heeft problemen om de bal te vangen. Dunev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Çakal speelt de bal door. Ilouyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilouyan geeft een lange en hoge pass. Araszkiewicz rent richting de bal. Araszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lubiana 61%, FC Kos Siedlce 39%.
FC Lubiana - FC Kos Siedlce 2:1