Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kos Siedlce FC Lubiana
jajo Tactiek 523nn
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
58.5 gemiddelde waardering 58.2
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitmuntend


22e minuut.
Inworp. Lippai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chişcanu rent richting de bal. Chişcanu geeft een lange en hoge pass. Sakellariou springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Tancredi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tancredi speelt de bal door. Kurzok speelt de bal door. Mojie is nu in balbezit. Mojie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kos Siedlce - FC Lubiana 1:0

37e minuut.
Cimmarrusti geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osiński met de inworp. Bajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kos Siedlce 45%, FC Lubiana 55%.
FC Kos Siedlce - FC Lubiana 1:0

48e minuut.
Tancredi met een sublieme pass. Myburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzok verovert de bal door een tackle van achteren. Kurzok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kos Siedlce - FC Lubiana 2:0

50e minuut.
Mankiewicz rent richting de bal. Mankiewicz geeft de bal voor. Kurzok kopt de bal weg. Tancredi rent richting de bal. Tancredi geeft een lange en hoge pass. Dunev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mojie is nu in balbezit. Mojie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kos Siedlce - FC Lubiana 3:0

55e minuut.
Răboj geeft een hoge lob. Inworp. Tancredi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kurzok is nu in balbezit. Kurzok haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Daar is Krysiuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sakellariou bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudełko begaat een overtreding. Sakellariou raakt geblesseerd tijdens het duel. Sakellariou komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Cimmarrusti rent richting de bal. Cimmarrusti geeft een lange en hoge pass. Inworp. Osiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mankiewicz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Grabarski probeert naar een medespeler te passen. Lippai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippai passt de bal zonder na te denken. Araszkiewicz rent richting de bal. Araszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Tancredi met een sublieme pass. Kurzok bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Covre. Kurzok is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tancredi wilt de vrije trap nemen. Dunev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kos Siedlce 38%, FC Lubiana 62%.
FC Kos Siedlce - FC Lubiana 3:0