Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Harpagans FC Ciapki
3x XXXX2 Tactiek 1-4-3-3
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
63.4 gemiddelde waardering 63.9
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen solide


4e minuut.
Vichev passt de bal in één keer door. Quinhones probeert naar een medespeler te passen. Maserati rent richting de bal. Maserati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harpagans - FC Ciapki 0:1

9e minuut.
Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. Felsztyński onderschept slim de pass. Felsztyński geeft een hoge lob. Vichev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vichev geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Maserati krijgt zijn hoofd ertegen. Yeghiazaryan bokst de bal weg.

11e minuut.
Anastasov kopt de bal weg. Voda is nu in balbezit. Barbez begaat een overtreding. Voda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Araújo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal! Apró bokst de bal weg.

12e minuut.
Anastasov rent richting de bal. Gašpar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gašpar passt de bal met de wreef. Anastasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasov haalt uit met een fantastische trap. Apró probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Harpagans - FC Ciapki 1:1

20e minuut.
Waksmundzki met de inworp. Gašpar rent richting de bal. Gašpar passt de bal in één keer door. Voda rent richting de bal. Voda haalt uit met een fantastische trap. Apró probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Vichev is nu in balbezit. Vichev passt de bal in één keer door. Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoof draait met de bal, schiet en ... Yeghiazaryan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harpagans - FC Ciapki 1:2

24e minuut.
Maserati kopt de bal weg. Felsztyński is nu in balbezit. Viscol begaat een overtreding. Viscol krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Gašpar probeert naar een medespeler te passen. Anastasov rent richting de bal. Anastasov met een sublieme pass. Voda is nu in balbezit. Voda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Harpagans - FC Ciapki 2:2

39e minuut.
Quinhones met een sublieme pass. Vichev rent richting de bal. Vichev geeft de bal voor. Maserati maakt een snoekduik en kopt de bal. Yeghiazaryan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harpagans - FC Ciapki 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Harpagans 58%, FC Ciapki 42%.
FC Harpagans - FC Ciapki 2:3

49e minuut.
Stadler probeert naar een medespeler te passen. Kolák geeft een lange en hoge pass. Anastasov is nu in balbezit. Anastasov draait met de bal, schiet en ... Apró maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Harpagans - FC Ciapki 3:3

56e minuut.
Araújo geeft een hoge lob. Anastasov kopt de bal weg. Gašpar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gašpar geeft de bal voor. Voda maakt een snoekduik en kopt de bal. Apró kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Yeghiazaryan trapt de bal weg van het doel. Araújo kopt de bal weg. Voda is nu in balbezit. Voda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Waksmundzki verovert de bal door een tackle van achteren. Waksmundzki speelt de bal door. Gašpar is nu in balbezit. Gašpar geeft een lange en hoge pass. Voda krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harpagans - FC Ciapki 4:3

65e minuut.
Viscol verovert de bal door een tackle van achteren. Viscol met een sublieme pass. Milewicz probeert naar een medespeler te passen. Gašpar rent richting de bal. Gašpar geeft een hoge lob. Apró verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Felsztyński is nu in balbezit. Zagdański begaat een overtreding. Felsztyński raakt geblesseerd tijdens het duel. Barbez met een snel genomen vrije trap. Hoof is nu in balbezit. Hoof draait met de bal, schiet en ... Yeghiazaryan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Harpagans - FC Ciapki 4:4

75e minuut.
Kolák passt de bal met de wreef. Bekas is nu in balbezit. Vichev is nu in balbezit. Vichev geeft een hoge lob. Maserati maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Harpagans 48%, FC Ciapki 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Harpagans - FC Ciapki 4:4