Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MaliniakTeam WIKINGOWIE
test Tactiek SHOGUN
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
18 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
62.4 gemiddelde waardering 57.8
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Đuđević met een sublieme pass. Lemarchand is nu in balbezit. Stach maakt een afschuwelijke overtreding. Stach krijgt een gele kaart. Lemarchand raakt geblesseerd tijdens het duel. Janczewski met een snel genomen vrije trap. Teltschik maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Lemarchand kopt de bal weg. César rent richting de bal. César passt de bal in één keer door. Maliniak rent richting de bal. Maliniak haalt uit met een fantastische trap. Paal!

8e minuut.
Urbaś rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Đuđević. Urbaś raakt geblesseerd tijdens het duel. Szefler met een snel genomen vrije trap. Maliniak heeft problemen om de bal te vangen. Holf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Oraczko controleert de bal met de borst. Maliniak rent richting de bal. Maliniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MaliniakTeam - WIKINGOWIE 1:0

31e minuut.
Maliniak verovert de bal door een tackle van achteren. Maliniak passt de bal in één keer door. Holló is nu in balbezit. Holló haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Stach passt de bal met de wreef. Szefler is nu in balbezit. Szefler passt de bal zonder na te denken. Urbaś rent richting de bal. Urbaś schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Urbaś probeert naar een medespeler te passen. Stach is nu in balbezit. Stach geeft een hoge lob. Holló maakt een snoekduik en kopt de bal. Holf maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Holf trapt de bal weg van het doel. Janczewski probeert de bal met de borst te controleren. Janczewski geeft een lange en hoge pass. Teltschik springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Giernatowski verovert de bal door een tackle van achteren. Giernatowski geeft de bal voor. Goleniec rent richting de bal. Urbaś onderschept slim de pass. Urbaś draait met de bal, schiet en ... Paal! Holf bokst de bal weg.

42e minuut.
Bodziony bereikt de bal nog maar net als eerste. Teltschik verovert de bal door een tackle van achteren. Klatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Teltschik onderschept slim de pass. Teltschik draait met de bal, schiet en ... Podgórniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaliniakTeam 47%, WIKINGOWIE 53%.
MaliniakTeam - WIKINGOWIE 1:0

47e minuut.
Macura probeert de bal met de borst te controleren. Maliniak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Macura. Macura krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Oraczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Holló verovert de bal door een tackle van achteren. Maliniak rent richting de bal. Maliniak schiet op doel. Holf probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MaliniakTeam - WIKINGOWIE 2:0

56e minuut.
Drzymont geeft de bal voor. Stach kopt de bal weg. Holló is nu in balbezit. Holló haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MaliniakTeam - WIKINGOWIE 3:0

59e minuut.
Teltschik kopt de bal weg. Stach bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Lemarchand zijn tegenspeler op de grond. Lemarchand krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Lemarchand bereikt de bal nog maar net als eerste. Stach verovert de bal door een tackle van achteren. Stach passt de bal met de wreef. Urbaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Doeltrap. Carrera komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Đuđević passt de bal zonder na te denken. Langiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. César schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, César moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! César schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

71e minuut.
Bodziony verovert de bal door een tackle van achteren. Teltschik bereikt de bal nog maar net als eerste. Teltschik passt de bal met de wreef. Lemarchand is nu in balbezit. Lemarchand schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Stach passt de bal zonder na te denken. Urbaś is nu in balbezit. Goleniec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Urbaś roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Urbaś kan niet meer verder spelen. Al Gobash komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Drzymont geeft een hoge lob. Carrera kopt de bal weg. Al Gobash rent richting de bal. Al Gobash haalt uit met een fantastische trap. Holf probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Stach rent richting de bal. Stach passt de bal met de wreef. Szefler speelt de bal door. Al Gobash bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Gobash haalt uit met een fantastische trap. Holf bokst de bal weg.

82e minuut.
Klatt is nu in balbezit. Klatt geeft een lange en hoge pass. Al Gobash kopt de bal weg. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera draait met de bal, schiet en ... Holf bokst de bal weg. Maliniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliniak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Lemarchand de bal onder controle te krijgen. Carrera is nu in balbezit. Al Gobash bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Gobash draait met de bal, schiet en ... Holf maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaliniakTeam - WIKINGOWIE 4:0

90e minuut.
Teltschik rent richting de bal. Lemarchand rent richting de bal. Teltschik rent richting de bal. Teltschik haalt uit met een fantastische trap. Podgórniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaliniakTeam - WIKINGOWIE 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaliniakTeam 42%, WIKINGOWIE 58%.
MaliniakTeam - WIKINGOWIE 4:1