Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WIKINGOWIE MaliniakTeam
SHOGUN Tactiek wife attack
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 7
55.7 gemiddelde waardering 60.9
solid Schieten formidable
solid Passen very good
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Bontaş verovert de bal door een tackle van achteren. Bontaş probeert naar een medespeler te passen. Lemarchand geeft een hoge lob. Daar is Langiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Langiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Klungelig pakt Ostdeutsch de bal. Lemarchand bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemarchand passt de bal met de wreef. Langiewicz is nu in balbezit. Langiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKINGOWIE - MaliniakTeam 1:0

16e minuut.
Inworp. Szefler met een snelle inworp. Daar is César, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. César geeft een lange en hoge pass. Maliniak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WIKINGOWIE - MaliniakTeam 1:1

18e minuut.
Maliniak is nu in balbezit. Bontaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bontaş geeft de bal voor. Maliniak is nu in balbezit. Maliniak geeft een hoge lob. Podrinho bokst de bal weg. Oraczko probeert de bal aan de voet te houden. Holló bereikt de bal nog maar net als eerste. Holló schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKINGOWIE - MaliniakTeam 1:2

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Carrera stond buitenspel. Đuđević maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bodziony bereikt de bal nog maar net als eerste. Langiewicz onderschept slim de pass. Langiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Lemarchand geeft de bal voor. Klungelig pakt Popielak de bal. Langiewicz is nu in balbezit. Langiewicz draait met de bal, schiet en ... Podgórniak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WIKINGOWIE - MaliniakTeam 2:2

34e minuut.
Macura bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemarchand speelt de bal door. Klungelig pakt César de bal. César geeft de bal voor. Holló krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Klatt met een sublieme pass. Maliniak rent richting de bal. Maliniak met een sublieme pass. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera draait met de bal, schiet en ... Podrinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Ostdeutsch passt de bal met de wreef. Holló rent richting de bal. Oraczko onderschept slim de pass. Oraczko speelt de bal door. Janczewski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIKINGOWIE 49%, MaliniakTeam 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WIKINGOWIE - MaliniakTeam 2:2

56e minuut.
César geeft de bal voor. Bontaş kopt de bal weg. Szefler probeert naar een medespeler te passen. Maliniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliniak geeft een hoge lob. Paal!
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Podrinho trapt de bal weg van het doel. Maliniak kopt de bal weg. Daar is Bontaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrera is nu in balbezit. Carrera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WIKINGOWIE - MaliniakTeam 2:3

61e minuut.
Maliniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bontaş geeft een lange en hoge pass. Klatt kan de bal niet met de borst controleren. Klatt geeft de bal voor. Carrera krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Lemarchand bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemarchand met een sublieme pass. Daar is Drzymont, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teltschik rent richting de bal. Teltschik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WIKINGOWIE - MaliniakTeam 3:3

73e minuut.
Drzymont geeft de bal voor. Carrera kopt de bal weg. Holló bereikt de bal nog maar net als eerste. Holló haalt uit met een fantastische trap. Podrinho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Carrera stond buitenspel. Svitáček komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIKINGOWIE 58%, MaliniakTeam 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WIKINGOWIE - MaliniakTeam 3:3