Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stallions MaliniakTeam
zzz_sos Tactiek test
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
11 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
61.3 gemiddelde waardering 62.2
uitstekend Schieten uitmuntend
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Holló kopt de bal weg. Carrera is nu in balbezit. Carrera passt de bal zonder na te denken. Holló rent richting de bal. Holló haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Ono kopt de bal weg. Daar is Sardino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sardino speelt de bal door. Ono rent richting de bal. Ono haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stallions - MaliniakTeam 1:0

10e minuut.
Podgórniak trapt de bal weg van het doel. Maliniak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Muszyński. Muszyński krijgt een gele kaart. Maliniak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szefler zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Carrera springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Popielak is nu in balbezit. Popielak passt de bal zonder na te denken. Stach bereikt de bal nog maar net als eerste. Stach geeft een lange en hoge pass. Holló springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carrera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Popielak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Carrera maakt een snoekduik en kopt de bal. del Puerto bokst de bal weg.

18e minuut.
Muszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszyński passt de bal in één keer door. Ono rent richting de bal. Ono schiet op doel. Podgórniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stallions - MaliniakTeam 2:0

19e minuut.
Muszyński is nu in balbezit. Muszyński speelt de bal door. Sardino is nu in balbezit. Sardino geeft een hoge lob. Humala krijgt zijn hoofd ertegen. Podgórniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Stach passt de bal in één keer door. Maliniak rent richting de bal. Maliniak passt de bal met de wreef. Holló is nu in balbezit. Holló schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Stach kopt de bal weg. Maliniak rent richting de bal. Maliniak passt de bal in één keer door. Holló bereikt de bal nog maar net als eerste. Holló haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Stallions - MaliniakTeam 2:1

25e minuut.
Sardino met de inworp. Muszyński speelt de bal door. Popielak rent richting de bal. Humala verovert de bal door een tackle van achteren. Humala schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Duszak is nu in balbezit. Duszak geeft de bal voor. Daar is Ono, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Humala bereikt de bal nog maar net als eerste. Humala draait met de bal, schiet en ... Podgórniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Sardino is nu in balbezit. Sardino probeert naar een medespeler te passen. Ono is nu in balbezit. Ono haalt uit met een fantastische trap. Podgórniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Stallions - MaliniakTeam 3:1

32e minuut.
Klatt verovert de bal door een tackle van achteren. Klatt geeft een hoge lob. Duszak is nu in balbezit. Carrera onderschept slim de pass. Carrera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stallions 63%, MaliniakTeam 37%.
Stallions - MaliniakTeam 3:1

47e minuut.
del Puerto probeert naar een medespeler te passen. Stach kopt de bal weg. Klungelig pakt Moca de bal. Maliniak is nu in balbezit. Maliniak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Szefler bereikt de bal nog maar net als eerste. Szefler passt de bal zonder na te denken. Kaverin bereikt de bal nog maar net als eerste. Holló onderschept slim de pass. Holló draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Holló haalt uit met een fantastische trap. del Puerto speelt de bal door. Stach bereikt de bal nog maar net als eerste. Stach geeft een lange en hoge pass. Holló springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Muszyński probeert naar een medespeler te passen. Sardino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sardino probeert naar een medespeler te passen. Ono is nu in balbezit. Ono draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Maliniak rent richting de bal. Szefler bereikt de bal nog maar net als eerste. Szefler geeft de bal voor. Holló bereikt de bal nog maar net als eerste. Holló draait met de bal, schiet en ... del Puerto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Carrera geeft de bal voor. Maliniak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moca. Moca krijgt een gele kaart. Maliniak raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Szefler neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Moca raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dvornic komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stallions 65%, MaliniakTeam 35%.
Stallions - MaliniakTeam 3:1