Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kos Siedlce FC Ciapki
Pr SK i Śr Obr Tactiek 1-4-3-3
49% Balbezit 51%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.2 gemiddelde waardering 64.5
goed Schieten uitmuntend
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen solide


3e minuut.
Quinhones rent richting de bal. Quinhones speelt de bal door. Maserati rent richting de bal. Maserati draait met de bal, schiet en ... Floyd werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kos Siedlce - FC Ciapki 0:1

5e minuut.
Vichev geeft de bal voor. Hoof kopt de bal weg. Pudełko rent richting de bal. Maserati verovert de bal door een tackle van achteren. Maserati schiet op doel. Floyd kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vichev zal de hoekschop nemen. Maserati bereikt de bal nog maar net als eerste. Felsztyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Felsztyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Maserati draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kantelberg de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vichev zal de hoekschop nemen. Maserati maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kos Siedlce - FC Ciapki 0:2

13e minuut.
Skrzypek probeert naar een medespeler te passen. Vichev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vichev met een sublieme pass. Maserati rent richting de bal. Maserati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kos Siedlce - FC Ciapki 0:3

16e minuut.
Pudełko geeft de bal voor. Tancredi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tancredi met een sublieme pass. Bajda rent richting de bal. Bajda haalt uit met een fantastische trap. Apró verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Maserati is nu in balbezit. Maserati passt de bal in één keer door. Milewicz rent richting de bal. Milewicz geeft een hoge lob. Maserati springt en kopt de bal. Floyd kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Felsztyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Felsztyński schiet op doel. Floyd werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kos Siedlce - FC Ciapki 0:4

27e minuut.
Stadler bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadler speelt de bal door. Vichev speelt de bal door. Klungelig pakt Felsztyński de bal. Felsztyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Milewicz met een sublieme pass. Vichev rent richting de bal. Vichev passt de bal met de wreef. Quinhones bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinhones geeft de bal voor. Floyd verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Maserati is nu in balbezit. Maserati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kos Siedlce - FC Ciapki 0:5

34e minuut.
Barbez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bajda. Barbez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barbez met een snel genomen vrije trap. Maserati rent richting de bal. Maserati passt de bal met de wreef. Hoof rent richting de bal. Hoof draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Maserati controleert de bal met de borst. Maserati schiet op doel. Pudełko probeert de bal aan de voet te houden. Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoof haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Hoof raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tavlaridis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kos Siedlce 72%, FC Ciapki 28%.
FC Kos Siedlce - FC Ciapki 0:5

52e minuut.
Mankiewicz geeft een hoge lob. Osiński kopt de bal weg. Pudełko rent richting de bal. Maserati onderschept slim de pass. Maserati draait met de bal, schiet en ... Floyd verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Pilat probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vichev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vichev geeft een lange en hoge pass. Maserati rent richting de bal. Maserati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kos Siedlce - FC Ciapki 0:6

72e minuut.
Vichev geeft een hoge lob. Kantelberg geeft een hoge lob. Quinhones kan de bal niet met de borst controleren. Quinhones geeft de bal voor. Maserati krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Quinhones zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Milewicz rent richting de bal. Milewicz passt de bal in één keer door. Maserati bereikt de bal nog maar net als eerste. Maserati haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Milewicz rent richting de bal. Maserati is nu in balbezit. Maserati passt de bal zonder na te denken. Daar is Tavlaridis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tavlaridis haalt uit met een fantastische trap. Floyd bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kos Siedlce 61%, FC Ciapki 39%.
FC Kos Siedlce - FC Ciapki 0:6