Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ciapki FC Kos Siedlce
1-4-3-3 Tactiek jajo
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
21 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
63.6 gemiddelde waardering 58.4
uitmuntend Schieten uitstekend
uitstekend Passen goed
solide Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Milewicz rent richting de bal. Milewicz passt de bal zonder na te denken. Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoof haalt uit met een fantastische trap. Floyd probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciapki - FC Kos Siedlce 1:0

6e minuut.
Quinhones met een sublieme pass. Milewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Milewicz passt de bal in één keer door. Maserati rent richting de bal. Maserati draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Milewicz passt de bal in één keer door. Felsztyński rent richting de bal. Felsztyński passt de bal in één keer door. Maserati rent richting de bal. Maserati draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
López Bravo met een snelle inworp. Osiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Osiński passt de bal met de wreef. Mojie bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Krysiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Mankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mankiewicz speelt de bal door. Kurzok is nu in balbezit. Kurzok schiet op doel. Apró verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Bajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Milewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Milewicz passt de bal zonder na te denken. Felsztyński is nu in balbezit. Felsztyński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Quinhones geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Maserati krijgt zijn hoofd ertegen. Floyd maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciapki - FC Kos Siedlce 2:0

25e minuut.
Osiński onderschept slim de pass. Osiński probeert naar een medespeler te passen. Bajda is nu in balbezit. Bajda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciapki - FC Kos Siedlce 2:1

32e minuut.
Klungelig pakt Vichev de bal. Vichev geeft een hoge lob. Krysiuk heeft problemen om de bal te vangen. Felsztyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Felsztyński haalt uit met een fantastische trap. Floyd kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Hoof geeft een hoge lob. Francq probeert de bal met de borst te controleren. Maserati is nu in balbezit. Felsztyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Felsztyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Kurzok is nu in balbezit. Kurzok passt de bal met de wreef. Stadler rent richting de bal. Mojie verovert de bal door een tackle van achteren. Mojie haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Aplea speelt de bal door. Klungelig pakt Felsztyński de bal. Krysiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Felsztyński onderschept slim de pass. Felsztyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Milewicz rent richting de bal. Milewicz speelt de bal door. Vichev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vichev geeft een lange en hoge pass. Maserati maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciapki - FC Kos Siedlce 3:1

41e minuut.
Pilat speelt de bal door. Vichev rent richting de bal. Vichev passt de bal in één keer door. Felsztyński heeft problemen om de bal te vangen. Felsztyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ciapki 38%, FC Kos Siedlce 62%.
FC Ciapki - FC Kos Siedlce 3:1

47e minuut.
Hoof speelt de bal door. Felsztyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krysiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Maserati onderschept slim de pass. Maserati draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Aplea passt de bal zonder na te denken. Tancredi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tancredi geeft een hoge lob. Mojie is nu in balbezit. Mojie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Osiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Osiński passt de bal met de wreef. Kurzok rent richting de bal. Kurzok draait met de bal, schiet en ... Apró probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
López Bravo bereikt de bal nog maar net als eerste. Osiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Osiński met een sublieme pass. Mojie rent richting de bal. Mojie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciapki - FC Kos Siedlce 3:2

59e minuut.
Krysiuk is nu in balbezit. Maserati verovert de bal door een tackle van achteren. Maserati speelt de bal door. Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoof haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Mankiewicz probeert naar een medespeler te passen. Aplea met een sublieme pass. Francq geeft een lange en hoge pass. Kurzok rent richting de bal. Kurzok draait met de bal, schiet en ... Apró kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Hoof onderschept slim de pass. Pudełko verovert de bal door een tackle van achteren. Vichev met een sublieme pass. Maserati bereikt de bal nog maar net als eerste. Maserati haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Pilat speelt de bal door. Milewicz is nu in balbezit. Milewicz passt de bal met de wreef. Maserati rent richting de bal. Maserati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciapki - FC Kos Siedlce 4:2

75e minuut.
Osiński is nu in balbezit. Osiński geeft een lange en hoge pass. Pilat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kurzok rent richting de bal. Kurzok schiet op doel. Apró kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tancredi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mojie maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Mojie met een sublieme pass. Osiński rent richting de bal. Osiński passt de bal zonder na te denken. Bajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Hoof met een sublieme pass. Daar is Maserati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López Bravo is nu in balbezit. Maserati onderschept slim de pass. Maserati haalt uit met een fantastische trap. Floyd bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ciapki 50%, FC Kos Siedlce 50%.
FC Ciapki - FC Kos Siedlce 4:2