Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WIKINGOWIE Przebrzydłe Pączyska
SHOGUN Tactiek 523n
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 1
59.6 gemiddelde waardering 64.8
solide Schieten uitmuntend
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


3e minuut.
Mądrochowski draait met de bal, schiet en ... Oraczko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Culpi rent richting de bal. Culpi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKINGOWIE - Przebrzydłe Pączyska 0:1

13e minuut.
Molberg geeft een lange en hoge pass. Holf met een sublieme pass. Lemarchand kopt de bal weg. Teltschik bereikt de bal nog maar net als eerste. Teltschik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Molberg met een snelle inworp. Mądrochowski rent richting de bal. Mądrochowski geeft de bal voor. Carewicz rent richting de bal. Carewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Janczewski is nu in balbezit. Janczewski met een sublieme pass. Bosak geeft de bal voor. Teltschik is nu in balbezit. Teltschik haalt uit met een fantastische trap. do Sokker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Đuđević rent richting de bal. Đuđević draait met de bal, schiet en ... do Sokker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Guţu passt de bal in één keer door. Daar is Teltschik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pařík schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Pařík moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pařík schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

41e minuut.
Daar is Molberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molberg met een sublieme pass. Culpi rent richting de bal. Mądrochowski is nu in balbezit. Mądrochowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIKINGOWIE 51%, Przebrzydłe Pączyska 49%.
WIKINGOWIE - Przebrzydłe Pączyska 0:1

55e minuut.
Molberg probeert naar een medespeler te passen. Mądrochowski rent richting de bal. Mądrochowski passt de bal in één keer door. Culpi rent richting de bal. Culpi schiet op doel. Holf kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Daar is Carewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matusiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Oraczko geeft een lange en hoge pass. Teltschik rent richting de bal. Teltschik haalt uit met een fantastische trap. do Sokker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Teltschik rent richting de bal. Guţu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Teltschik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Svitáček komt het veld opgelopen. Teltschik neemt een korte aanloop naar de penalty stip. do Sokker bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WIKINGOWIE - Przebrzydłe Pączyska 1:1

77e minuut.
Svitáček passt de bal zonder na te denken. Pomarańczawski is nu in balbezit. Teltschik begaat een overtreding. Pomarańczawski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pomarańczawski kan niet meer verder spelen. Sobotka komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Cybulski speelt de bal door. Mądrochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mądrochowski speelt de bal door. Culpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Culpi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Mądrochowski schiet op doel. Matusiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mądrochowski zal de hoekschop nemen. Culpi krijgt zijn hoofd ertegen. Holf kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Svitáček probeert naar een medespeler te passen. Lemarchand rent richting de bal. Lemarchand passt de bal zonder na te denken. Teltschik rent richting de bal. Teltschik schiet op doel. do Sokker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIKINGOWIE 45%, Przebrzydłe Pączyska 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WIKINGOWIE - Przebrzydłe Pączyska 1:1