Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-30 20:19
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.30 [del]
  • Stadion: OCEAN
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 41631
Przebrzydłe Pączyska WIKINGOWIE
523n Tactiek SHOGUN
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
66.2 gemiddelde waardering 56.9
uitmuntend Schieten goed
zeer goed Passen goed
formidabel Verdedigen uitstekend


10e minuut.
Đuđević geeft een hoge lob. Novák is nu in balbezit. Novák passt de bal zonder na te denken. Molberg geeft de bal voor. Culpi krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Mądrochowski speelt de bal door. Carewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Macura bereikt de bal nog maar net als eerste. Carewicz onderschept slim de pass. Carewicz geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Oraczko onderschept slim de pass. Oraczko probeert naar een medespeler te passen. Mądrochowski speelt de bal door. Carewicz is nu in balbezit. Carewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Macura is nu in balbezit. Mądrochowski onderschept slim de pass. Mądrochowski probeert naar een medespeler te passen. Culpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Culpi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Macura geeft een hoge lob. Daar is Pařík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Langiewicz is nu in balbezit. Pařík onderschept slim de pass. Pařík geeft een hoge lob. Holf verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Culpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Culpi draait met de bal, schiet en ... Paal!

22e minuut.
Daar is Macura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macura geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kayabaşı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mądrochowski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Przebrzydłe Pączyska 38%, WIKINGOWIE 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Przebrzydłe Pączyska - WIKINGOWIE 0:0

47e minuut.
Guţu geeft een lange en hoge pass. Molberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Molberg met een sublieme pass. Klungelig pakt Carewicz de bal. Carewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Podrinho komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Bontaş de bal onder controle te krijgen. Mądrochowski is nu in balbezit. Mądrochowski geeft een hoge lob. Carewicz rent richting de bal. Carewicz haalt uit met een fantastische trap. Podrinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Pařík kopt de bal weg. Carewicz is nu in balbezit. Carewicz passt de bal in één keer door. Mądrochowski is nu in balbezit. Mądrochowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Schlosser rent richting de bal. Culpi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schlosser. Schlosser krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Molberg geeft de bal voor. Mądrochowski rent richting de bal. Mądrochowski speelt de bal door. Carewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Carewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Przebrzydłe Pączyska - WIKINGOWIE 1:0

70e minuut.
Humulescu met een sublieme pass. Culpi is nu in balbezit. Culpi passt de bal in één keer door. Mądrochowski is nu in balbezit. Mądrochowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Mądrochowski passt de bal in één keer door. Carewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Carewicz geeft de bal voor. Humulescu onderschept slim de pass. Culpi geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Podrinho probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Carewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Przebrzydłe Pączyska - WIKINGOWIE 2:0

75e minuut.
Svitáček komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Grecu geeft een hoge lob. Mądrochowski is nu in balbezit. Mądrochowski passt de bal in één keer door. Carewicz rent richting de bal. Carewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Przebrzydłe Pączyska 42%, WIKINGOWIE 58%.
Przebrzydłe Pączyska - WIKINGOWIE 2:0