Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stallions FC Ciapki
zzz_sos Tactiek 1-4-3-3
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
14 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 1
64.3 gemiddelde waardering 64.4
formidabel Schieten uitmuntend
zeer goed Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen solide


3e minuut.
Hoof passt de bal in één keer door. Vichev geeft een hoge lob. Maserati bereikt de bal nog maar net als eerste. Maserati draait met de bal, schiet en ... del Puerto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stallions - FC Ciapki 0:1

6e minuut.
Muszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszyński passt de bal zonder na te denken. Ono bereikt de bal nog maar net als eerste. Ono schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stallions - FC Ciapki 1:1

8e minuut.
Quinhones bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinhones passt de bal met de wreef. Felsztyński is nu in balbezit. Felsztyński haalt uit met een fantastische trap. del Puerto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stallions - FC Ciapki 1:2

9e minuut.
Daar is Muszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milewicz probeert naar een medespeler te passen. Vichev probeert naar een medespeler te passen. Maserati rent richting de bal. Maserati schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Aplea geeft een lange en hoge pass. Vichev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vichev met een sublieme pass. Daar is Maserati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maserati schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Maserati rent richting de bal. Duszak rent richting de bal. Maserati onderschept slim de pass. Maserati schiet op doel. del Puerto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stallions - FC Ciapki 1:3

20e minuut.
Maserati bereikt de bal nog maar net als eerste. Felsztyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Maserati bereikt de bal nog maar net als eerste. Felsztyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Felsztyński schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Stallions - FC Ciapki 1:4

24e minuut.
Milewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Milewicz passt de bal in één keer door. Vichev probeert naar een medespeler te passen. Hoof is nu in balbezit. Hoof haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Milewicz rent richting de bal. Aplea is nu in balbezit. Muszyński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Muszyński naar de kleedkamers voor een vroege douche.

29e minuut.
Vichev met een sublieme pass. Quinhones probeert naar een medespeler te passen. Vichev rent richting de bal. Vichev geeft een hoge lob. Maserati krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stallions - FC Ciapki 1:5

32e minuut.
Dvornic bereikt de bal nog maar net als eerste. Rózga geeft de bal voor. Humala rent richting de bal. Ono is nu in balbezit. Ono haalt uit met een fantastische trap. Apró verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Duszak verovert de bal door een tackle van achteren. Duszak geeft een hoge lob. Sardino heeft problemen om de bal te vangen. Sardino geeft de bal voor. Humala krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Duszak geeft een lange en hoge pass. Pilat speelt de bal door. Vichev is nu in balbezit. Vichev geeft een lange en hoge pass. Maserati maakt een snoekduik en kopt de bal. del Puerto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hoof is nu in balbezit. Hoof haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stallions - FC Ciapki 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stallions 67%, FC Ciapki 33%.
Stallions - FC Ciapki 1:6

48e minuut.
Kaverin geeft een lange en hoge pass. Barbez kopt de bal weg. Quinhones rent richting de bal. Quinhones geeft de bal voor. Maserati krijgt zijn hoofd ertegen. del Puerto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Quinhones passt de bal met de wreef. Vichev is nu in balbezit. Vichev met een sublieme pass. Hoof rent richting de bal. Hoof schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Aplea maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hoof controleert de bal met de borst. Høst geeft de bal voor. Humala is nu in balbezit. Humala schiet op doel. Apró verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Rózga onderschept slim de pass. Rózga geeft een hoge lob. Humala rent richting de bal. Humala draait met de bal, schiet en ... Apró maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stallions - FC Ciapki 2:6

69e minuut.
Quinhones passt de bal zonder na te denken. Maserati is nu in balbezit. Dvornic is nu in balbezit. Maserati verovert de bal door een tackle van achteren. Maserati schiet op doel. del Puerto bokst de bal weg.

71e minuut.
Duszak verovert de bal door een tackle van achteren. Duszak geeft de bal voor. Ono heeft problemen om de bal te vangen. Ono schiet op doel. Apró probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stallions - FC Ciapki 3:6

83e minuut.
Sardino rent richting de bal. Sardino geeft de bal voor. Humala rent richting de bal. Humala schiet op doel. Apró werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stallions 54%, FC Ciapki 46%.
Stallions - FC Ciapki 3:6