Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lubiana WIKINGOWIE
523nn Tactiek SHOGUN
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 60.5
solide Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Myburg geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Đuđević met de inworp. Bosak rent richting de bal. Bosak geeft een hoge lob. Dunev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Matusiewicz passt de bal met de wreef. Janczewski met een sublieme pass. Bosak rent richting de bal. Bosak probeert naar een medespeler te passen. Janczewski geeft een lange en hoge pass. Dunev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Hełminiak geeft een lange en hoge pass. Humulescu rent richting de bal. Lippai onderschept slim de pass. Lippai geeft een hoge lob. Sakellariou maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Đuđević bereikt de bal nog maar net als eerste. Covre controleert de bal met de borst. Covre geeft de bal voor. Lippai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Janczewski rent richting de bal. Janczewski geeft een lange en hoge pass. Teltschik bereikt de bal nog maar net als eerste. Teltschik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lubiana - WIKINGOWIE 0:1

40e minuut.
Matusiewicz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hełminiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chişcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcanu geeft de bal voor. Holf kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sakellariou bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakellariou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Lubiana - WIKINGOWIE 1:1

40e minuut.
Teltschik heeft problemen om de bal te vangen. Sakellariou verovert de bal door een tackle van achteren. Sakellariou passt de bal in één keer door. Araszkiewicz rent richting de bal. Araszkiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Đuđević rent richting de bal. Đuđević speelt de bal door. Teltschik bereikt de bal nog maar net als eerste. Teltschik draait met de bal, schiet en ... Dunev probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lubiana 64%, WIKINGOWIE 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Lubiana - WIKINGOWIE 1:1

51e minuut.
Humulescu passt de bal zonder na te denken. Janczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczewski passt de bal zonder na te denken. Lemarchand is nu in balbezit. Lemarchand draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Đuđević bereikt de bal nog maar net als eerste. Đuđević probeert naar een medespeler te passen. Bosak speelt de bal door. Langiewicz is nu in balbezit. Langiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Lemarchand bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemarchand passt de bal met de wreef. Langiewicz is nu in balbezit. Langiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lubiana - WIKINGOWIE 1:2

68e minuut.
Janczewski rent richting de bal. Bosak probeert naar een medespeler te passen. Lemarchand bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemarchand geeft een hoge lob. Teltschik springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Lippai passt de bal zonder na te denken. Sakellariou rent richting de bal. Macura schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Macura krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Janczewski is nu in balbezit. Janczewski passt de bal zonder na te denken. Langiewicz rent richting de bal. Teltschik bereikt de bal nog maar net als eerste. Teltschik haalt uit met een fantastische trap. Dunev bokst de bal weg.

85e minuut.
Đuđević is nu in balbezit. Đuđević passt de bal in één keer door. Teltschik rent richting de bal. Teltschik haalt uit met een fantastische trap. Dunev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lubiana - WIKINGOWIE 1:3

88e minuut.
Bosak met een sublieme pass. Langiewicz speelt de bal door. Teltschik is nu in balbezit. Teltschik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lubiana - WIKINGOWIE 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lubiana 69%, WIKINGOWIE 31%.
FC Lubiana - WIKINGOWIE 1:4