Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WIELKI WKS 1977 KP Wałbrzych
Super Śląsk Tactiek ...
60% Balbezit 40%
17% Spel op eigen helft 83%
42 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
57.9 gemiddelde waardering 32.3
uitstekend Schieten matig
zeer goed Passen matig
uitstekend Verdedigen goed


14e minuut.
Chong maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Forrez probeert de bal met de borst te controleren. Forrez geeft een hoge lob. Konopecki is nu in balbezit. Konopecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WIELKI WKS 1977 - KP Wałbrzych 1:0

17e minuut.
Abraham kopt de bal weg. Daar is Domínguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domínguez passt de bal met de wreef. Wieczysty is nu in balbezit. Wieczysty haalt uit met een fantastische trap. Chong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Abraham geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gałęzewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Płaza is nu in balbezit. Villanueva onderschept slim de pass. Villanueva geeft de bal voor. Wieczysty rent richting de bal. Wieczysty schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Malcher is nu in balbezit. Forrez onderschept slim de pass. Forrez met een sublieme pass. Konopecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Caban kopt de bal weg. Domínguez met een sublieme pass. Klungelig pakt Bajorski de bal. Konopecki is nu in balbezit. Konopecki draait met de bal, schiet en ... Chong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wieczysty is nu in balbezit. Wieczysty haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WIELKI WKS 1977 - KP Wałbrzych 2:0

29e minuut.
Domínguez speelt de bal door. Gałęzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałęzewski passt de bal zonder na te denken. Konopecki is nu in balbezit. Konopecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wieczysty bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieczysty haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WIELKI WKS 1977 - KP Wałbrzych 3:0

30e minuut.
Płaza heeft problemen om de bal te vangen. Domínguez speelt de bal door. Villanueva geeft een lange en hoge pass. Konopecki is nu in balbezit. Konopecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
WIELKI WKS 1977 - KP Wałbrzych 4:0

33e minuut.
Wellens geeft de bal voor. Cundari kopt de bal weg. Bajorski rent richting de bal. Gałęzewski rent richting de bal. Gałęzewski geeft een hoge lob. Chong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Daar is Di Pierro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konopecki is nu in balbezit. Daar is Konopecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konopecki haalt uit met een fantastische trap. Chong werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIELKI WKS 1977 - KP Wałbrzych 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIELKI WKS 1977 20%, KP Wałbrzych 80%.
WIELKI WKS 1977 - KP Wałbrzych 5:0

46e minuut.
Lung komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Domínguez passt de bal met de wreef. Caban bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieczysty onderschept slim de pass. Wieczysty haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Konopecki is nu in balbezit. Konopecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Lung geeft de bal voor. Konopecki kopt de bal weg. Wieczysty kan de bal niet met de borst controleren. Wieczysty schiet op doel. Chong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WIELKI WKS 1977 - KP Wałbrzych 6:0

53e minuut.
Daar is Gałęzewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gałęzewski passt de bal in één keer door. Alexe probeert de bal aan de voet te houden. Konopecki rent richting de bal. Konopecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Acosta geeft een hoge lob. Daar is Wellens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wieczysty is nu in balbezit. Wieczysty draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WIELKI WKS 1977 - KP Wałbrzych 7:0

59e minuut.
Forrez onderschept slim de pass. Forrez met een sublieme pass. Wieczysty bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieczysty haalt uit met een fantastische trap. Caban probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat. Chong werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Konopecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Wieczysty rent richting de bal. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieczysty rent richting de bal. Domínguez rent richting de bal. Domínguez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Di Pierro probeert de bal aan de voet te houden. Gałęzewski is nu in balbezit. Gałęzewski geeft een lange en hoge pass. Wieczysty rent richting de bal. Wieczysty haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Furlano komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Alexe rent richting de bal. Cundari onderschept slim de pass. Cundari geeft een hoge lob. Wieczysty is nu in balbezit. Wieczysty draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Doeltrap. Wellens trapt de bal weg van het doel. Domínguez kopt de bal weg. Konopecki is nu in balbezit. Konopecki schiet op doel. Chong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gałęzewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Furlano krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Di Pierro de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Konopecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WIELKI WKS 1977 - KP Wałbrzych 8:0

75e minuut.
Gałęzewski rent richting de bal. Gałęzewski passt de bal met de wreef. Wieczysty is nu in balbezit. Wieczysty schiet op doel. Chong werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Buitenspel voor Terol. Goede buitenspelval van de verdediging. Manjgaladze komt het veld opgelopen. Forrez neemt vlug de vrije trap. Konopecki kopt de bal weg. Manjgaladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjgaladze draait met de bal, schiet en ... Chong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Manjgaladze is nu in balbezit. Manjgaladze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WIELKI WKS 1977 - KP Wałbrzych 9:0

82e minuut.
Konopecki rent richting de bal. Konopecki schiet op doel. Di Pierro probeert de bal aan de voet te houden. Furlano geeft een hoge lob. Konopecki krijgt zijn hoofd ertegen. Chong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bajorski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
WIELKI WKS 1977 - KP Wałbrzych 10:0

87e minuut.
Konopecki heeft problemen om de bal te vangen. Domínguez is nu in balbezit. Domínguez met een sublieme pass. Manjgaladze rent richting de bal. Manjgaladze draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIELKI WKS 1977 14%, KP Wałbrzych 86%.
WIELKI WKS 1977 - KP Wałbrzych 10:0