Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Łubin F.C. Kufle
koks Tactiek na marzenke 2
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
58.5 gemiddelde waardering 57.1
uitstekend Schieten solide
solide Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Výrost bereikt de bal nog maar net als eerste. Výrost passt de bal met de wreef. Warszczyk is nu in balbezit. Warszczyk haalt uit met een fantastische trap. Özmutlu probeert de bal aan de voet te houden. Memmolo bokst de bal weg. Hajnal heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - Kufle 0:1

9e minuut.
Beta kopt de bal weg. Harasimczuk geeft de bal voor. Lecocq rent richting de bal. Lecocq haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Harasimczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasimczuk speelt de bal door. MacConnell rent richting de bal. MacConnell geeft een hoge lob. Lecocq maakt een snoekduik en kopt de bal. Sanjuán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Lecocq bereikt de bal nog maar net als eerste. Ørnholt rent richting de bal. Lecocq verovert de bal door een tackle van achteren. Lecocq schiet op doel. Sanjuán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Łubin F.C. - Kufle 1:1

31e minuut.
Warszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekerlekçi is nu in balbezit. Tekerlekçi passt de bal zonder na te denken. Vladu is nu in balbezit. Vladu haalt uit met een fantastische trap. Memmolo bokst de bal weg.

35e minuut.
Semionato verovert de bal door een tackle van achteren. Semionato geeft een lange en hoge pass. Lecocq rent richting de bal. Lecocq draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacConnell met de inworp. Harasimczuk geeft de bal voor. Lecocq krijgt zijn hoofd ertegen. Sanjuán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - Kufle 2:1

38e minuut.
Warszczyk heeft problemen om de bal te vangen. Bulgurcu met een sublieme pass. Toscani met een sublieme pass. Lecocq rent richting de bal. Lecocq haalt uit met een fantastische trap. Sanjuán bokst de bal weg. Marchand bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchand schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - Kufle 3:1

44e minuut.
Bulgurcu verovert de bal door een tackle van achteren. Bulgurcu passt de bal zonder na te denken. MacConnell geeft de bal voor. Klungelig pakt Lecocq de bal. Lecocq schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łubin F.C. 54%, Kufle 46%.
Łubin F.C. - Kufle 3:1

53e minuut.
Håvik neemt vlug de vrije trap. Daar is Bulgurcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warszczyk is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Výrost neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Klungelig pakt Lecocq de bal. Coxinha is nu in balbezit. Lecocq onderschept slim de pass. Lecocq schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - Kufle 4:1

79e minuut.
MacConnell kopt de bal weg. Marchand bereikt de bal nog maar net als eerste. Coxinha rent richting de bal. Marchand onderschept slim de pass. Marchand draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Soused bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz geeft de bal voor. Lecocq rent richting de bal. Lecocq draait met de bal, schiet en ... Sanjuán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Coxinha heeft problemen om de bal te vangen. Harasimczuk rent richting de bal. Harasimczuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Výrost met een snelle inworp. Bulgurcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulgurcu passt de bal met de wreef. Warszczyk is nu in balbezit. Warszczyk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Memmolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Vladu rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vladu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łubin F.C. 67%, Kufle 33%.
Łubin F.C. - Kufle 4:1