Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Celtic Gdańsk fc nowalijka
new Tactiek wwww
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
55.9 gemiddelde waardering 54.2
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen solide


3e minuut.
Thoma is nu in balbezit. Ćwieląg verovert de bal door een tackle van achteren. Ćwieląg passt de bal zonder na te denken. Tianfeng is nu in balbezit. Tianfeng geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Inworp. Thoma met een snelle inworp. de Meuleneir met een sublieme pass. Cherubino rent richting de bal. Cherubino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Bondi controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Nichiporuk maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. de Meuleneir kopt de bal weg. Cherubino rent richting de bal. Cherubino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - fc nowalijka 1:0

42e minuut.
Barnabé geeft een lange en hoge pass. Dziełakowski rent richting de bal. Jurcan onderschept slim de pass. Jurcan schiet op doel. Prisecari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Celtic Gdańsk - fc nowalijka 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Gdańsk 62%, fc nowalijka 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Celtic Gdańsk - fc nowalijka 1:1

47e minuut.
Cherubino bereikt de bal nog maar net als eerste. Thoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Thoma probeert naar een medespeler te passen. Bondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Thoma neemt de hoekschop. Bondi is nu in balbezit. Bondi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thoma met de inworp. de Meuleneir met een sublieme pass. Daar is Cherubino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cherubino haalt uit met een fantastische trap. Figo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Thoma rent richting de bal. Thoma passt de bal met de wreef. Cherubino rent richting de bal. Thoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Thoma draait met de bal, schiet en ... Paal!

60e minuut.
Cercel met een sublieme pass. Bondi is nu in balbezit. Thoma is nu in balbezit. Thoma geeft een hoge lob. Cherubino krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Thoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Thoma passt de bal in één keer door. Cherubino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherubino draait met de bal, schiet en ... Figo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - fc nowalijka 2:1

66e minuut.
Tianfeng probeert naar een medespeler te passen. Barnabé rent richting de bal. Barnabé geeft een hoge lob. Jurcan is nu in balbezit. Jurcan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Klungelig pakt Bondi de bal. Nichiporuk verovert de bal door een tackle van achteren. Thoma verovert de bal door een tackle van achteren. Thoma draait met de bal, schiet en ... Figo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - fc nowalijka 3:1

77e minuut.
Thoma passt de bal zonder na te denken. Cherubino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondi haalt uit met een fantastische trap. Figo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - fc nowalijka 4:1

83e minuut.
Barnabé geeft de bal voor. Dziełakowski kopt de bal weg. Cercel probeert de bal aan de voet te houden. Dymerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymerski schiet op doel. Prisecari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Dziełakowski de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Barnabé rent richting de bal. Barnabé geeft een hoge lob. Godeguez kopt de bal weg. Dymerski heeft problemen om de bal te vangen. Dymerski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Tianfeng passt de bal zonder na te denken. Barnabé is nu in balbezit. Barnabé geeft een hoge lob. Godeguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Godeguez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Gdańsk 55%, fc nowalijka 45%.
Celtic Gdańsk - fc nowalijka 4:1