Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szczawnica F.C. Gibon Team Milanówek
4-4-2 Tactiek kryzys
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 8
56.4 gemiddelde waardering 51.5
solide Schieten redelijk
uitstekend Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Guentzel kopt de bal weg. Czunyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariona is nu in balbezit. Czunyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Czunyi draait met de bal, schiet en ... Darniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Czunyi is nu in balbezit. Czunyi haalt uit met een fantastische trap. Darniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Szczawnica F.C. - Gibon Team Milanówek 0:1

21e minuut.
Adamiak rent richting de bal. Mârzoi rent richting de bal. Mârzoi geeft een lange en hoge pass. Czunyi rent richting de bal. Czunyi draait met de bal, schiet en ... Darniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Czunyi is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Klungelig pakt Balaci de bal. Ağdıç rent richting de bal. Met opzet legt Balaci zijn tegenspeler op de grond. Balaci krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Mariona met een sublieme pass. Matev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matev passt de bal met de wreef. Balaci is nu in balbezit. Balaci schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Bandirali passt de bal zonder na te denken. Ağdıç kan de bal niet met de borst controleren. Ağdıç met een sublieme pass. Czunyi is nu in balbezit. Czunyi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Inworp. Kolarov met een snelle inworp. Ağdıç geeft een lange en hoge pass. Czunyi springt en kopt de bal. Darniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczawnica F.C. - Gibon Team Milanówek 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szczawnica F.C. 60%, Gibon Team Milanówek 40%.
Szczawnica F.C. - Gibon Team Milanówek 0:2

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tsakaleas komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Bandirali rent richting de bal. Bandirali passt de bal zonder na te denken. Frąckowiak is nu in balbezit. Czunyi onderschept slim de pass. Czunyi schiet op doel. Darniak bokst de bal weg.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blanco komt het veld opgelopen. Soylu met een snelle inworp. Adamiak geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Balaci krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczawnica F.C. - Gibon Team Milanówek 1:2

87e minuut.
Bandirali passt de bal in één keer door. Ağdıç is nu in balbezit. Ağdıç passt de bal zonder na te denken. Jelec rent richting de bal. Jelec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Blanco probeert naar een medespeler te passen. Corpus met een sublieme pass. Ağdıç rent richting de bal. Frąckowiak geeft een hoge lob. Ağdıç probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szczawnica F.C. 55%, Gibon Team Milanówek 45%.
Szczawnica F.C. - Gibon Team Milanówek 1:2