Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP Wałbrzych Kufle
deff:) Tactiek na marzenke 2
41% Balbezit 59%
94% Spel op eigen helft 6%
0 Doelpogingen 55
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.4 gemiddelde waardering 51.7
matig Schieten solide
zwak Passen formidabel
redelijk Verdedigen redelijk


1e minuut.
Gadelha rent richting de bal. Gadelha passt de bal met de wreef. Daar is Warszczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warszczyk haalt uit met een fantastische trap. Pulgarín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Kufle 0:1

3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vladu met de inworp. Gadelha rent richting de bal. Gadelha geeft een lange en hoge pass. Warszczyk krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Kufle 0:2

4e minuut.
Gadelha speelt de bal door. Vladu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladu passt de bal zonder na te denken. Warszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Warszczyk haalt uit met een fantastische trap. Pulgarín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Tekerlekçi rent richting de bal. Tekerlekçi probeert naar een medespeler te passen. Vladu probeert naar een medespeler te passen. Warszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Warszczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Marchlewicz met een sublieme pass. Vladu is nu in balbezit. Vladu met een sublieme pass. Warszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Warszczyk haalt uit met een fantastische trap. Pulgarín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gadelha heeft problemen om de bal te vangen. Gadelha schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Kufle 0:3

7e minuut.
Vladu met een snelle inworp. Gadelha speelt de bal door. Warszczyk rent richting de bal. Warszczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Kufle 0:4

11e minuut.
Tekerlekçi met een sublieme pass. Warszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Caceteiro begaat een overtreding. Warszczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Grigore zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gadelha springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Gadelha rent richting de bal. Gadelha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Kufle 0:5

12e minuut.
Araujo met een sublieme pass. Bajorski is nu in balbezit. Warszczyk onderschept slim de pass. Warszczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Kufle 0:6

14e minuut.
Bajorski passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vladu met de inworp. Gadelha geeft de bal voor. Warszczyk krijgt zijn hoofd ertegen. Pulgarín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Ørnholt speelt de bal door. Tekerlekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekerlekçi probeert naar een medespeler te passen. Warszczyk is nu in balbezit. Warszczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Grigore bereikt de bal nog maar net als eerste. Warszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigore probeert naar een medespeler te passen. Vladu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladu geeft een hoge lob. Pulgarín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gadelha rent richting de bal. Gadelha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Kufle 0:7

19e minuut.
Caceteiro geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tekerlekçi met de inworp. Warszczyk geeft een lange en hoge pass. Gadelha maakt een snoekduik en kopt de bal. Pulgarín bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Kufle 0:8

22e minuut.
Wellens verovert de bal door een tackle van achteren. Marchlewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Marchlewicz passt de bal zonder na te denken. Gadelha rent richting de bal. Gadelha schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gadelha rent richting de bal. Gadelha schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pulgarín speelt de bal door. Gadelha kopt de bal weg. Warszczyk rent richting de bal. Warszczyk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Gadelha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gadelha schiet op doel. Pulgarín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Kufle 0:9

24e minuut.
Araujo probeert de bal met de borst te controleren. Warszczyk rent richting de bal. Tekerlekçi met een sublieme pass. Gadelha bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadelha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Pulgarín trapt de bal weg van het doel. Marchlewicz speelt de bal door. Warszczyk heeft problemen om de bal te vangen. Warszczyk haalt uit met een fantastische trap. Pulgarín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Kufle 0:10

27e minuut.
Gadelha rent richting de bal. Gadelha passt de bal in één keer door. Pulgarín maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Warszczyk is nu in balbezit. Warszczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Kufle 0:11

28e minuut.
Vladu met een snelle inworp. Gadelha probeert naar een medespeler te passen. Warszczyk is nu in balbezit. Warszczyk draait met de bal, schiet en ... Pulgarín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Kufle 0:12

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vladu met de inworp. Gadelha rent richting de bal. Gadelha passt de bal zonder na te denken. Warszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Kufle 0:13

30e minuut.
Tekerlekçi met een snelle inworp. Warszczyk is nu in balbezit. Warszczyk passt de bal met de wreef. Gadelha is nu in balbezit. Gadelha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Araujo is nu in balbezit. Ørnholt met een sublieme pass. Vladu is nu in balbezit. Vladu geeft een lange en hoge pass. Warszczyk heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Warszczyk rent richting de bal. Warszczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Kufle 0:14

32e minuut.
Marchlewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchlewicz passt de bal in één keer door. Gadelha rent richting de bal. Gadelha schiet op doel. Pulgarín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Wellens de bal onder controle te krijgen. Tekerlekçi is nu in balbezit. Tekerlekçi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Warszczyk de bal. Warszczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vladu met een snelle inworp. Gadelha probeert naar een medespeler te passen. Warszczyk is nu in balbezit. Warszczyk haalt uit met een fantastische trap. Pulgarín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Kufle 0:15

40e minuut.
Tekerlekçi is nu in balbezit. Tekerlekçi passt de bal in één keer door. Gadelha rent richting de bal. Gadelha draait met de bal, schiet en ... Pulgarín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Kufle 0:16

42e minuut.
Warszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Warszczyk met een sublieme pass. Gadelha is nu in balbezit. Gadelha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Kufle 0:17

44e minuut.
Vladu is nu in balbezit. Vladu met een sublieme pass. Gadelha is nu in balbezit. Gadelha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Kufle 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Wałbrzych 96%, Kufle 4%.
KP Wałbrzych - Kufle 0:18

46e minuut.
Beta probeert naar een medespeler te passen. Tekerlekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekerlekçi speelt de bal door. Marchlewicz rent richting de bal. Marchlewicz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Marchlewicz passt de bal zonder na te denken. Gadelha heeft problemen om de bal te vangen. Gadelha met een sublieme pass. Warszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Warszczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Doeltrap. Pulgarín trapt de bal weg van het doel. Marchlewicz probeert naar een medespeler te passen. Tekerlekçi rent richting de bal. Tekerlekçi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Caceteiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Warszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Warszczyk met een sublieme pass. Gadelha rent richting de bal. Gadelha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Vladu met een snelle inworp. Gadelha is nu in balbezit. Gadelha geeft de bal voor. Warszczyk rent richting de bal. Warszczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Kufle 0:19

53e minuut.
Wellens met een harde bal richting middenveld. Grigore heeft problemen om de bal te vangen. Grigore probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vladu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vladu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Gadelha heeft problemen om de bal te vangen. Gadelha probeert naar een medespeler te passen. Warszczyk is nu in balbezit. Warszczyk haalt uit met een fantastische trap. Pulgarín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Kufle 0:20

61e minuut.
Vladu bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchlewicz geeft de bal voor. Warszczyk is nu in balbezit. Warszczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Kufle 0:21

64e minuut.
Pulgarín met een harde bal richting middenveld. Grigore bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigore passt de bal zonder na te denken. Warszczyk rent richting de bal. Warszczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Kufle 0:22

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaćera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Warszczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warszczyk geeft een hoge lob. Gadelha krijgt zijn hoofd ertegen. Pulgarín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Kufle 0:23

68e minuut.
Tekerlekçi passt de bal in één keer door. Vladu is nu in balbezit. Vladu geeft de bal voor. Warszczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. Pulgarín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Kufle 0:24

73e minuut.
Warszczyk rent richting de bal. Warszczyk speelt de bal door. Gadelha is nu in balbezit. Gadelha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Kufle 0:25

75e minuut.
Mojzes kopt de bal weg. Grigore bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigore met een sublieme pass. Klungelig pakt Vladu de bal. Vladu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Kufle 0:26

77e minuut.
Tekerlekçi passt de bal met de wreef. Gadelha bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadelha passt de bal in één keer door. Tekerlekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekerlekçi passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Marchlewicz rent richting de bal. Marchlewicz passt de bal in één keer door. Vladu rent richting de bal. Vladu geeft de bal voor. Daar is Warszczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Warszczyk is nu in balbezit. Warszczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Kufle 0:27

82e minuut.
Vladu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gadelha rent richting de bal. Gadelha geeft een lange en hoge pass. Warszczyk is nu in balbezit. Warszczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Kufle 0:28

84e minuut.
Vladu probeert naar een medespeler te passen. Tekerlekçi probeert naar een medespeler te passen. Warszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Warszczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Kufle 0:29

87e minuut.
Vladu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bajorski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marchlewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchlewicz geeft een lange en hoge pass. Warszczyk springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Marchlewicz passt de bal met de wreef. Daar is Vladu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vladu probeert naar een medespeler te passen. Warszczyk is nu in balbezit. Warszczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladu onderschept slim de pass. Vladu probeert naar een medespeler te passen. Warszczyk rent richting de bal. Warszczyk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pulgarín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pulgarín speelt de bal door. Marchlewicz kopt de bal weg. Gadelha rent richting de bal. Gadelha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Kufle 0:30

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Wałbrzych 92%, Kufle 8%.
KP Wałbrzych - Kufle 0:30