Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gibon Team Milanówek fc nowalijka
kryzys Tactiek wwww
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 4
51.4 gemiddelde waardering 55.3
matig Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Bryński is nu in balbezit. Bryński geeft een lange en hoge pass. Czunyi rent richting de bal. Czunyi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Strojnowski probeert naar een medespeler te passen. Calatayud bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Godeguez. Godeguez krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Guentzel is nu in balbezit. Guentzel speelt de bal door. Nichiporuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Czunyi verovert de bal door een tackle van achteren. Czunyi haalt uit met een fantastische trap. Figo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gibon Team Milanówek 38%, fc nowalijka 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gibon Team Milanówek - fc nowalijka 0:0

63e minuut.
Mârzoi geeft een hoge lob. Daar is Rolland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rolland speelt de bal door. Jurcan is nu in balbezit. Jurcan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Guentzel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Czunyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strojnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czunyi onderschept slim de pass. Czunyi haalt uit met een fantastische trap. Figo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelec schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Ağdıç onderschept slim de pass. Ağdıç passt de bal met de wreef. Guentzel heeft problemen om de bal te vangen. Czunyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Czunyi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gibon Team Milanówek 42%, fc nowalijka 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gibon Team Milanówek - fc nowalijka 0:0