Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Łubin F.C. KP Wałbrzych
koks Tactiek deff:)
59% Balbezit 41%
11% Spel op eigen helft 89%
46 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 32.1
uitmuntend Schieten matig
uitstekend Passen zwak
redelijk Verdedigen redelijk


1e minuut.
Gheno speelt de bal door. Lecocq is nu in balbezit. Lecocq haalt uit met een fantastische trap. Pulgarín probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Doeltrap. Pulgarín met een harde bal richting middenveld. Lecocq kopt de bal weg. Gheno rent richting de bal. Gheno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
MacConnell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ociepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociepa passt de bal zonder na te denken. Gheno rent richting de bal. Gheno schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Ociepa passt de bal in één keer door. Harasimczuk heeft problemen om de bal te vangen. Harasimczuk met een sublieme pass. Daar is Lecocq, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lecocq haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - KP Wałbrzych 1:0

8e minuut.
Gheno bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheno passt de bal zonder na te denken. Ociepa speelt de bal door. Lecocq bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecocq schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Ociepa passt de bal in één keer door. Daar is MacConnell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacConnell speelt de bal door. Gheno rent richting de bal. Gheno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - KP Wałbrzych 2:0

17e minuut.
Bajorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorski passt de bal zonder na te denken. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Harasimczuk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gheno krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - KP Wałbrzych 3:0

20e minuut.
Ociepa speelt de bal door. Bulgurcu is nu in balbezit. Bulgurcu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lecocq de bal. Lecocq haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - KP Wałbrzych 4:0

23e minuut.
Ociepa rent richting de bal. Ociepa passt de bal in één keer door. Gheno is nu in balbezit. Gheno haalt uit met een fantastische trap. Pulgarín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - KP Wałbrzych 5:0

23e minuut.
Gheno rent richting de bal. Gheno speelt de bal door. Lecocq rent richting de bal. Lecocq haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - KP Wałbrzych 6:0

25e minuut.
MacConnell heeft problemen om de bal te vangen. MacConnell probeert naar een medespeler te passen. Gheno is nu in balbezit. Gheno draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Araujo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kaćera de bal onder controle te krijgen. Lecocq rent richting de bal. Lecocq draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - KP Wałbrzych 7:0

28e minuut.
Bajorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorski geeft een hoge lob. Harasimczuk kopt de bal weg. Lecocq is nu in balbezit. Lecocq draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Gheno is nu in balbezit. Gheno probeert naar een medespeler te passen. Lecocq is nu in balbezit. Lecocq haalt uit met een fantastische trap. Pulgarín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - KP Wałbrzych 8:0

31e minuut.
Inworp. MacConnell met een snelle inworp. Ociepa rent richting de bal. Ociepa geeft een hoge lob. Lecocq springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - KP Wałbrzych 9:0

37e minuut.
Harasimczuk passt de bal met de wreef. Ociepa is nu in balbezit. Ociepa passt de bal in één keer door. Lecocq bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecocq schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - KP Wałbrzych 10:0

42e minuut.
Kaćera kan de bal niet met de borst controleren. Lecocq bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociepa probeert naar een medespeler te passen. Gheno is nu in balbezit. Gheno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - KP Wałbrzych 11:0

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Harasimczuk met een snelle inworp. Ociepa geeft de bal voor. Lecocq springt en kopt de bal. Pulgarín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - KP Wałbrzych 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łubin F.C. 8%, KP Wałbrzych 92%.
Łubin F.C. - KP Wałbrzych 12:0

51e minuut.
MacConnell heeft problemen om de bal te vangen. MacConnell passt de bal met de wreef. Gheno probeert naar een medespeler te passen. Lecocq is nu in balbezit. Lecocq schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - KP Wałbrzych 13:0

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacConnell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ociepa geeft een lange en hoge pass. Gheno krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

54e minuut.
Harasimczuk rent richting de bal. Harasimczuk passt de bal in één keer door. Lecocq is nu in balbezit. Lecocq haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - KP Wałbrzych 14:0

56e minuut.
Pulgarín met een harde bal richting middenveld. Harasimczuk rent richting de bal. Harasimczuk speelt de bal door. Gheno rent richting de bal. Gheno draait met de bal, schiet en ... Pulgarín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - KP Wałbrzych 15:0

57e minuut.
Araujo met een sublieme pass. Klungelig pakt Bajorski de bal. Bajorski geeft een hoge lob. MacConnell heeft problemen om de bal te vangen. MacConnell passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Harasimczuk probeert naar een medespeler te passen. Gheno is nu in balbezit. Gheno passt de bal in één keer door. MacConnell is nu in balbezit. MacConnell geeft een lange en hoge pass. Pulgarín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lecocq krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - KP Wałbrzych 16:0

61e minuut.
Ociepa heeft problemen om de bal te vangen. Ociepa geeft een hoge lob. Caceteiro kopt de bal weg. Gheno is nu in balbezit. Gheno draait met de bal, schiet en ... Pulgarín bokst de bal weg. Daar is Lecocq, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lecocq schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Ociepa speelt de bal door. Harasimczuk is nu in balbezit. Harasimczuk probeert naar een medespeler te passen. Lecocq rent richting de bal. Lecocq geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
MacConnell rent richting de bal. MacConnell geeft een lange en hoge pass. Lecocq bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecocq draait met de bal, schiet en ... Pulgarín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - KP Wałbrzych 17:0

64e minuut.
Harasimczuk met een snelle inworp. Ociepa met een sublieme pass. Lecocq bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecocq schiet op doel. Pulgarín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - KP Wałbrzych 18:0

67e minuut.
Bulgurcu verovert de bal door een tackle van achteren. Bulgurcu passt de bal zonder na te denken. Ociepa is nu in balbezit. Ociepa geeft een lange en hoge pass. Lecocq springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - KP Wałbrzych 19:0

67e minuut.
Araujo speelt de bal door. Bajorski met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Harasimczuk neemt de hoekschop. Lecocq springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Lecocq rent richting de bal. Bajorski is nu in balbezit. Lecocq onderschept slim de pass. Lecocq haalt uit met een fantastische trap. Pulgarín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - KP Wałbrzych 20:0

73e minuut.
Beteringhe rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacConnell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ociepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociepa passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Harasimczuk passt de bal zonder na te denken. Ociepa heeft problemen om de bal te vangen. Ociepa probeert naar een medespeler te passen. Lecocq rent richting de bal. Lecocq draait met de bal, schiet en ... Pulgarín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Harasimczuk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lecocq rent richting de bal. Lecocq haalt uit met een fantastische trap. Pulgarín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - KP Wałbrzych 21:0

79e minuut.
Lecocq rent richting de bal. Lecocq passt de bal in één keer door. Gheno is nu in balbezit. Gheno schiet op doel. Pulgarín werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - KP Wałbrzych 22:0

81e minuut.
MacConnell geeft de bal voor. De bal rolt over de achterlijn. Pulgarín trapt de bal weg. Daar is Lecocq, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lecocq haalt uit met een fantastische trap. Pulgarín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Daar is Ociepa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araujo is nu in balbezit. Ociepa onderschept slim de pass. Ociepa geeft een hoge lob. Gheno kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Ociepa met een sublieme pass. Harasimczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasimczuk passt de bal zonder na te denken. Gheno bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - KP Wałbrzych 23:0

86e minuut.
Caceteiro passt de bal in één keer door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. MacConnell geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lecocq is nu in balbezit. Lecocq draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Wellens de bal. Ociepa is nu in balbezit. Ociepa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lecocq is nu in balbezit. Lecocq draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - KP Wałbrzych 24:0

89e minuut.
MacConnell speelt de bal door. Ociepa met een sublieme pass. Daar is Gheno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gheno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - KP Wałbrzych 25:0

90e minuut.
Inworp. MacConnell met een snelle inworp. Ociepa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gheno de bal. Gheno probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gheno is nu in balbezit. Gheno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - KP Wałbrzych 26:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łubin F.C. 13%, KP Wałbrzych 87%.
Łubin F.C. - KP Wałbrzych 26:0