Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Celtic Gdańsk Gibon Team Milanówek
hassus Tactiek kryzys
52% Balbezit 48%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57 gemiddelde waardering 51.3
solide Schieten matig
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


13e minuut.
Czunyi kopt de bal weg. Klungelig pakt Coposu de bal. Jelec rent richting de bal. Jelec schiet op doel. Prisecari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - Gibon Team Milanówek 0:1

28e minuut.
Cherubino geeft de bal voor. Bryński probeert naar een medespeler te passen. Bondi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cherubino rent richting de bal. Cherubino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kolarov onderschept slim de pass. Kolarov geeft een lange en hoge pass. Daar is Volosatov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czunyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Czunyi haalt uit met een fantastische trap. Prisecari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - Gibon Team Milanówek 0:2

43e minuut.
Cherubino passt de bal met de wreef. Bondi rent richting de bal. Thoma rent richting de bal. Thoma haalt uit met een fantastische trap. Barazite werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Gdańsk 58%, Gibon Team Milanówek 42%.
Celtic Gdańsk - Gibon Team Milanówek 0:2

55e minuut.
Dziełakowski geeft de bal voor. Bondi rent richting de bal. Uogintas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bondi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bondi kan niet meer verder spelen. Treitz komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Kolarov geeft een lange en hoge pass. Guentzel kopt de bal weg. Czunyi rent richting de bal. Czunyi schiet op doel. Prisecari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - Gibon Team Milanówek 0:3

60e minuut.
Tường Minh is nu in balbezit. Tường Minh passt de bal met de wreef. Daar is Bihari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czunyi onderschept slim de pass. Czunyi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Tuấn Anh passt de bal met de wreef. Bihari bereikt de bal nog maar net als eerste. Bihari met een sublieme pass. Jelec rent richting de bal. Jelec haalt uit met een fantastische trap. Prisecari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Bryński rent richting de bal. Cherubino onderschept slim de pass. Uogintas rent richting de bal. Cherubino verovert de bal door een tackle van achteren. Cherubino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Thoma probeert naar een medespeler te passen. Cherubino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherubino passt de bal zonder na te denken. Treitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Treitz draait met de bal, schiet en ... Barazite bokst de bal weg.

87e minuut.
Bihari passt de bal met de wreef. Cherubino bereikt de bal nog maar net als eerste. Calatayud is nu in balbezit. Cherubino onderschept slim de pass. Cherubino draait met de bal, schiet en ... Barazite bokst de bal weg.

89e minuut.
Ağdıç geeft een hoge lob. Klungelig pakt Czunyi de bal. Coposu is nu in balbezit. Czunyi verovert de bal door een tackle van achteren. Czunyi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Gdańsk 62%, Gibon Team Milanówek 38%.
Celtic Gdańsk - Gibon Team Milanówek 0:3