Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gibon Team Milanówek Celtic Gdańsk
kryzys Tactiek new
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
5 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 53.5
average Schieten solid
good Passen good
very good Verdedigen very good


7e minuut.
Uogintas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thoma met een snelle inworp. Cherubino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherubino schiet op doel. Barazite probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Bandirali geeft de bal voor. Longstaff bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ağdıç geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Czunyi springt en kopt de bal. Prisecari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Guentzel verovert de bal door een tackle van achteren. Guentzel passt de bal met de wreef. Czunyi rent richting de bal. Czunyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gibon Team Milanówek - Celtic Gdańsk 1:0

30e minuut.
Thoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Thoma speelt de bal door. Cherubino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherubino haalt uit met een fantastische trap. Barazite probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gibon Team Milanówek - Celtic Gdańsk 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gibon Team Milanówek 39%, Celtic Gdańsk 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gibon Team Milanówek - Celtic Gdańsk 1:1

64e minuut.
Thoma speelt de bal door. Cherubino is nu in balbezit. Calatayud begaat een overtreding. Calatayud krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Kolarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Thoma verovert de bal door een tackle van achteren. Thoma passt de bal in één keer door. Bondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondi haalt uit met een fantastische trap. Barazite verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Thoma rent richting de bal. Thoma passt de bal zonder na te denken. Bondi rent richting de bal. Bondi draait met de bal, schiet en ... Barazite probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gibon Team Milanówek - Celtic Gdańsk 1:2

69e minuut.
Czunyi verovert de bal door een tackle van achteren. Cercel verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kolarov neemt de hoekschop. Czunyi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Thoma speelt de bal door. Cherubino is nu in balbezit. Thoma rent richting de bal. Thoma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gibon Team Milanówek - Celtic Gdańsk 1:3

82e minuut.
Thoma speelt de bal door. Cherubino rent richting de bal. Bandirali geeft een hoge lob. Czunyi rent richting de bal. Czunyi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gibon Team Milanówek 37%, Celtic Gdańsk 63%.
Gibon Team Milanówek - Celtic Gdańsk 1:3