Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc nowalijka Szczawnica F.C.
wwww Tactiek 4-4-2
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
12 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
50.5 gemiddelde waardering 60.8
excellent Schieten excellent
solid Passen excellent
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Infante rent richting de bal. Infante passt de bal met de wreef. Strojnowski rent richting de bal. Balaci onderschept slim de pass. Balaci haalt uit met een fantastische trap. Figo bokst de bal weg. Corpus rent richting de bal. Corpus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc nowalijka - Szczawnica F.C. 0:1

2e minuut.
Dymerski is nu in balbezit. Infante onderschept slim de pass. Corpus met een sublieme pass. Balaci rent richting de bal. Balaci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Klungelig pakt Adamiak de bal. Adamiak met een sublieme pass. Infante rent richting de bal. Infante draait met de bal, schiet en ... Figo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc nowalijka - Szczawnica F.C. 0:2

11e minuut.
Dymerski kopt de bal weg. Godeguez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hedrén. Hedrén krijgt een gele kaart. Godeguez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kulaszewski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Darniak bokst de bal weg.

12e minuut.
Barnabé met een snelle inworp. Dymerski is nu in balbezit. Dymerski passt de bal in één keer door. Godeguez is nu in balbezit. Godeguez draait met de bal, schiet en ... Darniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Blanco geeft een hoge lob. Statu is nu in balbezit. Statu speelt de bal door. Balaci is nu in balbezit. Balaci schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Kulaszewski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Barnabé de bal. Blanco maakt een afschuwelijke overtreding. Blanco krijgt een gele kaart. Barnabé moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Barnabé kan niet meer verder spelen. Piecuch komt het veld opgelopen. Krzyżan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Frąckowiak rent richting de bal. Jurcan verovert de bal door een tackle van achteren. Jurcan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Adamiak passt de bal in één keer door. Rolland bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolland passt de bal zonder na te denken. Jurcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurcan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Mariona rent richting de bal. Mariona geeft de bal voor. Balaci is nu in balbezit. Balaci schiet op doel. Figo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc nowalijka - Szczawnica F.C. 0:3

36e minuut.
Matev geeft een lange en hoge pass. Nichiporuk onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Adamiak neemt de hoekschop. Infante maakt een snoekduik en kopt de bal. Figo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Strojnowski verovert de bal door een tackle van achteren. Matev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matev passt de bal zonder na te denken. Statu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Blanco onderschept slim de pass. Adamiak rent richting de bal. Adamiak passt de bal in één keer door. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante schiet op doel. Figo bokst de bal weg.

44e minuut.
Adamiak met een sublieme pass. Frąckowiak is nu in balbezit. Statu speelt de bal door. Balaci rent richting de bal. Balaci schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Infante rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Matev neemt de hoekschop. Infante springt en kopt de bal. Figo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc nowalijka 69%, Szczawnica F.C. 31%.
fc nowalijka - Szczawnica F.C. 0:3

49e minuut.
Infante controleert de bal met de borst. Krzyżan geeft een lange en hoge pass. Rolland bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolland draait met de bal, schiet en ... Darniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Klungelig pakt Matev de bal. Matev passt de bal in één keer door. Balaci rent richting de bal. Balaci schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Adamiak geeft de bal voor. Krzyżan probeert de bal aan de voet te houden. Figo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Balaci draait met de bal, schiet en ... Strojnowski probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Matev zal de hoekschop nemen. Infante maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Dymerski stond buitenspel. Tsakaleas komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Matev probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tsakaleas de bal. Corpus probeert naar een medespeler te passen. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Nichiporuk onderschept slim de pass. Nichiporuk geeft een hoge lob. Dymerski is nu in balbezit. Dymerski schiet op doel. Darniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc nowalijka - Szczawnica F.C. 1:3

64e minuut.
Tsakaleas rent richting de bal. Nichiporuk onderschept slim de pass. Nichiporuk geeft de bal voor. Dymerski is nu in balbezit. Dymerski draait met de bal, schiet en ... Darniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jurcan rent richting de bal. Jurcan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Kulaszewski passt de bal in één keer door. Piecuch rent richting de bal. Piecuch passt de bal in één keer door. Dymerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymerski draait met de bal, schiet en ... Darniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Krzyżan geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Godeguez stond buitenspel. Statu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Balaci is nu in balbezit. Balaci draait met de bal, schiet en ... Figo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Adamiak rent richting de bal. Adamiak passt de bal met de wreef. Nichiporuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Corpus rent richting de bal. Corpus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Hedrén bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedrén geeft een lange en hoge pass. Tsakaleas is nu in balbezit. Tsakaleas haalt uit met een fantastische trap. Figo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc nowalijka - Szczawnica F.C. 1:4

89e minuut.
Ćwieląg speelt de bal door. Rolland probeert de bal aan de voet te houden. Rolland geeft een lange en hoge pass. Godeguez rent richting de bal. Godeguez draait met de bal, schiet en ... Darniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Corpus is nu in balbezit. Corpus passt de bal in één keer door. Daar is Balaci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balaci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc nowalijka - Szczawnica F.C. 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc nowalijka 59%, Szczawnica F.C. 41%.
fc nowalijka - Szczawnica F.C. 1:5