Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szczawnica F.C. fc nowalijka
4-4-2 Tactiek wwww
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
22 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 14
61.6 gemiddelde waardering 55.7
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Statu rent richting de bal. Statu geeft een hoge lob. Tianfeng heeft problemen om de bal te vangen. Adamiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamiak draait met de bal, schiet en ... Figo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Figo met een sublieme pass. Hedrén kopt de bal weg. Adamiak is nu in balbezit. Adamiak geeft een lange en hoge pass. Balaci krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Adamiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamiak passt de bal in één keer door. Strojnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante onderschept slim de pass. Infante haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczawnica F.C. - fc nowalijka 1:0

12e minuut.
Mariona met een sublieme pass. Kulaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulaszewski passt de bal zonder na te denken. Godeguez is nu in balbezit. Godeguez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Nichiporuk geeft een hoge lob. Adamiak rent richting de bal. Adamiak passt de bal zonder na te denken. Infante rent richting de bal. Infante haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Corpus geeft een hoge lob. Strojnowski is nu in balbezit. Balaci verovert de bal door een tackle van achteren. Balaci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szczawnica F.C. - fc nowalijka 2:0

19e minuut.
Balaci schiet op doel. Figo probeert naar een medespeler te passen. Mariona kopt de bal weg. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci schiet op doel. Figo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

29e minuut.
Strojnowski rent richting de bal. Strojnowski geeft een hoge lob. Jurcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurcan haalt uit met een fantastische trap. Darniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczawnica F.C. - fc nowalijka 2:1

31e minuut.
Infante passt de bal met de wreef. Statu is nu in balbezit. Statu passt de bal zonder na te denken. Matev geeft een lange en hoge pass. Corpus krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Kulaszewski is nu in balbezit. Kulaszewski passt de bal zonder na te denken. Barnabé speelt de bal door. Dymerski rent richting de bal. Dymerski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Infante rent richting de bal. Tianfeng verovert de bal door een tackle van achteren. Tianfeng geeft een hoge lob. Dymerski is nu in balbezit. Dymerski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Strojnowski geeft de bal voor. Godeguez controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Hedrén maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Infante is nu in balbezit. Infante geeft een hoge lob. Figo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Barnabé passt de bal zonder na te denken. Dymerski is nu in balbezit. Dymerski passt de bal met de wreef. Godeguez is nu in balbezit. Godeguez draait met de bal, schiet en ... Darniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szczawnica F.C. 41%, fc nowalijka 59%.
Szczawnica F.C. - fc nowalijka 2:1

51e minuut.
Jurcan is nu in balbezit. Rolland bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rolland geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dymerski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Nichiporuk onderschept slim de pass. Tianfeng speelt de bal door. Soylu met een sublieme pass. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Soylu kopt de bal weg. Corpus heeft problemen om de bal te vangen. Corpus speelt de bal door. Infante is nu in balbezit. Infante schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Strojnowski verovert de bal door een tackle van achteren. Strojnowski met een sublieme pass. Adamiak rent richting de bal. Infante is nu in balbezit. Infante draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Mariona geeft de bal voor. Klungelig pakt Strojnowski de bal. Corpus rent richting de bal. Balaci rent richting de bal. Balaci haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Corpus bereikt de bal nog maar net als eerste. Corpus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Mariona onderschept slim de pass. Ćwieląg probeert naar een medespeler te passen. Radović met een sublieme pass. Jurcan rent richting de bal. Jurcan schiet op doel. De bal raakt de paal. Darniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Godeguez rent richting de bal. Godeguez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Strojnowski onderschept slim de pass. Mariona bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariona passt de bal zonder na te denken. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Matev met een sublieme pass. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Infante heeft problemen om de bal te vangen. Nichiporuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante onderschept slim de pass. Infante schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczawnica F.C. - fc nowalijka 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szczawnica F.C. 46%, fc nowalijka 54%.
Szczawnica F.C. - fc nowalijka 3:1