Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP Wałbrzych fc nowalijka
deff:) Tactiek wwww
48% Balbezit 52%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 61
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.1 gemiddelde waardering 53.5
matig Schieten uitmuntend
zwak Passen formidabel
goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Tianfeng geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Terol de bal. Terol passt de bal zonder na te denken. Dymerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymerski haalt uit met een fantastische trap. Pulgarín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Klungelig pakt Terol de bal. Terol geeft een lange en hoge pass. Bajorski kopt de bal weg. Jurcan rent richting de bal. Jurcan schiet op doel. Pulgarín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Jurcan rent richting de bal. Jurcan passt de bal in één keer door. Rolland met een sublieme pass. Godeguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Godeguez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Ćwieląg probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Rolland de bal onder controle te krijgen. Kulaszewski met een sublieme pass. Godeguez rent richting de bal. Godeguez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Tianfeng met een sublieme pass. Dymerski rent richting de bal. Dymerski speelt de bal door. Godeguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Godeguez haalt uit met een fantastische trap. Pulgarín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jurcan rent richting de bal. Jurcan haalt uit met een fantastische trap. Pulgarín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - fc nowalijka 0:1

13e minuut.
Kulaszewski passt de bal met de wreef. Wellens speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Barnabé zal de hoekschop nemen. Dymerski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Barnabé zal de hoekschop nemen. Dymerski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Godeguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Godeguez met een sublieme pass. Jurcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurcan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - fc nowalijka 0:2

20e minuut.
Terol passt de bal zonder na te denken. Inworp. Rolland met de inworp. Daar is Jurcan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurcan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Bajorski geeft een lange en hoge pass. Tianfeng kopt de bal weg. Dymerski rent richting de bal. Godeguez rent richting de bal. Godeguez schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - fc nowalijka 0:3

25e minuut.
Necula verovert de bal door een tackle van achteren. Necula speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rolland zal de hoekschop nemen. Jurcan krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Caceteiro geeft een hoge lob. Inworp. Barnabé zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dymerski rent richting de bal. Dymerski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Terol met een sublieme pass. Wellens probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jurcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurcan schiet op doel. Pulgarín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - fc nowalijka 0:4

30e minuut.
Godeguez onderschept slim de pass. Godeguez passt de bal in één keer door. Dymerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymerski schiet op doel. Pulgarín probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Tianfeng is nu in balbezit. Tianfeng speelt de bal door. Kulaszewski probeert naar een medespeler te passen. Dymerski is nu in balbezit. Dymerski haalt uit met een fantastische trap. Pulgarín bokst de bal weg. Dymerski is nu in balbezit. Dymerski draait met de bal, schiet en ... Pulgarín maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Jurcan is nu in balbezit. Jurcan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - fc nowalijka 0:5

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barnabé zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dymerski met een sublieme pass. Jurcan is nu in balbezit. Jurcan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - fc nowalijka 0:6

37e minuut.
Kulaszewski passt de bal in één keer door. Tianfeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnabé probeert naar een medespeler te passen. Godeguez rent richting de bal. Godeguez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Tianfeng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barnabé speelt de bal door. Dymerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymerski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - fc nowalijka 0:7

40e minuut.
Godeguez speelt de bal door. Rolland heeft problemen om de bal te vangen. Rolland speelt de bal door. Dymerski is nu in balbezit. Dymerski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Jurcan krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Strojnowski speelt de bal door. Barnabé rent richting de bal. Barnabé passt de bal in één keer door. Godeguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Godeguez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Godeguez bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - fc nowalijka 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Wałbrzych 90%, fc nowalijka 10%.
KP Wałbrzych - fc nowalijka 0:8

47e minuut.
Ćwieląg met een sublieme pass. Kulaszewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barnabé met een sublieme pass. Jurcan rent richting de bal. Jurcan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Rolland geeft een lange en hoge pass. Godeguez is nu in balbezit. Dymerski rent richting de bal. Dymerski schiet op doel. Pulgarín probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Barnabé rent richting de bal. Barnabé met een sublieme pass. Tianfeng speelt de bal door. Dymerski is nu in balbezit. Dymerski schiet op doel. De bal raakt de paal. Godeguez is nu in balbezit. Godeguez draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Tianfeng geeft een hoge lob. Rolland kopt de bal weg. Jurcan is nu in balbezit. Jurcan haalt uit met een fantastische trap. Pulgarín maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Caceteiro trapt de bal weg van het doel. Rolland bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolland passt de bal met de wreef. Daar is Jurcan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurcan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Ćwieląg rent richting de bal. Ćwieląg speelt de bal door. Dymerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymerski haalt uit met een fantastische trap. Pulgarín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - fc nowalijka 0:9

59e minuut.
Dymerski is nu in balbezit. Dymerski probeert naar een medespeler te passen. Jurcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurcan schiet op doel. Pulgarín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - fc nowalijka 0:10

62e minuut.
Dymerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Godeguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dymerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymerski haalt uit met een fantastische trap. Pulgarín probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Kulaszewski met een sublieme pass. Klungelig pakt Barnabé de bal. Barnabé probeert naar een medespeler te passen. Godeguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Godeguez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Tianfeng met de inworp. Barnabé is nu in balbezit. Barnabé passt de bal zonder na te denken. Dymerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymerski draait met de bal, schiet en ... Paal! Rolland bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolland geeft een hoge lob. Godeguez krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - fc nowalijka 0:11

67e minuut.
Wellens geeft de bal voor. Inworp. Rolland met de inworp. Jurcan heeft problemen om de bal te vangen. Jurcan draait met de bal, schiet en ... Pulgarín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rolland zal de hoekschop nemen. Jurcan kopt de bal weg. Dymerski is nu in balbezit. Dymerski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - fc nowalijka 0:12

68e minuut.
Caban bereikt de bal nog maar net als eerste. Caban geeft een lange en hoge pass. Barnabé kopt de bal weg. Dymerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymerski draait met de bal, schiet en ... Pulgarín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Barnabé zal de hoekschop nemen. Dymerski kopt de bal weg. Daar is Bajorski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurcan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Godeguez is nu in balbezit. Godeguez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pulgarín probeert wanhopig de bal te grijpen. Godeguez springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - fc nowalijka 0:13

70e minuut.
Dymerski heeft problemen om de bal te vangen. Dymerski passt de bal zonder na te denken. Godeguez is nu in balbezit. Godeguez schiet op doel. Pulgarín werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Jurcan is nu in balbezit. Jurcan draait met de bal, schiet en ... Paal! Pulgarín bokst de bal weg. Godeguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Godeguez rent richting de bal. Godeguez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - fc nowalijka 0:14

75e minuut.
Klungelig pakt Płaza de bal. Kontadakis probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rolland zal de hoekschop nemen. Jurcan kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Terol speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rolland zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jurcan is nu in balbezit. Jurcan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - fc nowalijka 0:15

78e minuut.
Wellens bereikt de bal nog maar net als eerste. Godeguez verovert de bal door een tackle van achteren. Rolland bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolland schiet op doel. Pulgarín probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Godeguez passt de bal zonder na te denken. Dymerski is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Barnabé geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dymerski kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Jurcan is nu in balbezit. Jurcan haalt uit met een fantastische trap. Pulgarín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - fc nowalijka 0:16

83e minuut.
Wellens met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rolland met de inworp. Jurcan is nu in balbezit. Jurcan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Barnabé passt de bal met de wreef. Dymerski is nu in balbezit. Godeguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Godeguez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - fc nowalijka 0:17

87e minuut.
Strojnowski passt de bal in één keer door. Rolland bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolland met een sublieme pass. Jurcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurcan haalt uit met een fantastische trap. Pulgarín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dymerski rent richting de bal. Dymerski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - fc nowalijka 0:18

89e minuut.
Caceteiro probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Barnabé geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jurcan is nu in balbezit. Jurcan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - fc nowalijka 0:19

90e minuut.
Caceteiro passt de bal zonder na te denken. Inworp. Rolland met de inworp. Jurcan is nu in balbezit. Jurcan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - fc nowalijka 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Wałbrzych 93%, fc nowalijka 7%.
KP Wałbrzych - fc nowalijka 0:20