Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kufle Gibon Team Milanówek
na marzenke 2 Tactiek kryzys
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 10
53.7 gemiddelde waardering 50.5
zeer goed Schieten matig
solide Passen redelijk
solide Verdedigen zeer goed


13e minuut.
Ağdıç is nu in balbezit. Ağdıç geeft een lange en hoge pass. Ørnholt is nu in balbezit. Czunyi verovert de bal door een tackle van achteren. Czunyi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Vladu geeft de bal voor. Marchlewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchlewicz passt de bal in één keer door. Warszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Warszczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kufle - Gibon Team Milanówek 1:0

22e minuut.
Klungelig pakt Calatayud de bal. Calatayud geeft een lange en hoge pass. Bandirali geeft een hoge lob. Gadelha is nu in balbezit. Gadelha haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Warszczyk rent richting de bal. Warszczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kufle - Gibon Team Milanówek 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kufle 59%, Gibon Team Milanówek 41%.
Kufle - Gibon Team Milanówek 2:0

52e minuut.
Bandirali geeft een lange en hoge pass. Mojzes geeft een hoge lob. Klungelig pakt Uogintas de bal. Warszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Warszczyk schiet op doel. Barazite bokst de bal weg.

71e minuut.
Jelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojzes onderschept slim de pass. Czunyi onderschept slim de pass. Czunyi draait met de bal, schiet en ... Sanjuán werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Czunyi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Kufle - Gibon Team Milanówek 2:1

72e minuut.
Ferrero rent richting de bal. Ferrero speelt de bal door. Daar is Vladu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vladu geeft de bal voor. Warszczyk krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Kolarov is nu in balbezit. Guentzel rent richting de bal. Marchlewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marchlewicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kufle 50%, Gibon Team Milanówek 50%.
Kufle - Gibon Team Milanówek 2:1