Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Łubin F.C. Szczawnica F.C.
koks Tactiek 4-4-2
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
24 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
60.3 gemiddelde waardering 61.5
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Ortiz is nu in balbezit. Ortiz geeft een hoge lob. Gheno is nu in balbezit. Gheno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - Szczawnica F.C. 1:0

12e minuut.
Bulgurcu rent richting de bal. Bulgurcu geeft een lange en hoge pass. Mariona kopt de bal weg. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Semionato onderschept slim de pass. Semionato geeft een hoge lob. Lecocq kopt de bal weg. Gheno is nu in balbezit. Gheno draait met de bal, schiet en ... Darniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Ociepa met een sublieme pass. Radović onderschept slim de pass. Gheno is nu in balbezit. Gheno haalt uit met een fantastische trap. Darniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - Szczawnica F.C. 2:0

21e minuut.
Daar is Infante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Semionato verovert de bal door een tackle van achteren. Semionato geeft een lange en hoge pass. Statu geeft een lange en hoge pass. Balaci springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Adamiak kopt de bal weg. Infante is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Özmutlu. Infante raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Statu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Memmolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Ortiz geeft een hoge lob. Soylu is nu in balbezit. Lecocq onderschept slim de pass. Lecocq haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - Szczawnica F.C. 3:0

34e minuut.
Gheno kopt de bal weg. Statu met een sublieme pass. Daar is Adamiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adamiak geeft een lange en hoge pass. Balaci springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - Szczawnica F.C. 3:1

37e minuut.
Corpus passt de bal zonder na te denken. Matev rent richting de bal. Matev met een sublieme pass. Adamiak rent richting de bal. Adamiak geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łubin F.C. 64%, Szczawnica F.C. 36%.
Łubin F.C. - Szczawnica F.C. 3:1

47e minuut.
Filocorto is nu in balbezit. Filocorto passt de bal met de wreef. Lecocq bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecocq haalt uit met een fantastische trap. Darniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz geeft een hoge lob. Lecocq bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecocq schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Corpus passt de bal met de wreef. Daar is Matev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matev passt de bal zonder na te denken. Balaci is nu in balbezit. Balaci draait met de bal, schiet en ... Memmolo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - Szczawnica F.C. 3:2

57e minuut.
Ortiz rent richting de bal. Ortiz passt de bal in één keer door. Lecocq rent richting de bal. Lecocq draait met de bal, schiet en ... Darniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - Szczawnica F.C. 4:2

62e minuut.
Hajnal geeft de bal voor. Lecocq bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecocq heeft problemen om de bal te vangen. Lecocq schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - Szczawnica F.C. 5:2

67e minuut.
Soylu geeft een lange en hoge pass. Filocorto is nu in balbezit. Filocorto geeft de bal voor. Gheno rent richting de bal. Gheno schiet op doel. Darniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Infante is nu in balbezit. Özmutlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Infante is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Statu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Klungelig pakt Filocorto de bal. Filocorto geeft een hoge lob. Daar is Radović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gheno bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheno schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Adamiak geeft de bal voor. Hajnal heeft problemen om de bal te vangen. Balaci is nu in balbezit. Balaci haalt uit met een fantastische trap. Memmolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - Szczawnica F.C. 5:3

75e minuut.
Klungelig pakt MacConnell de bal. MacConnell passt de bal zonder na te denken. Filocorto met een sublieme pass. Gheno is nu in balbezit. Gheno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Darniak met een harde bal richting middenveld. Ortiz kopt de bal weg. Gheno is nu in balbezit. Gheno haalt uit met een fantastische trap. Darniak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - Szczawnica F.C. 6:3

77e minuut.
Filocorto geeft de bal voor. Gheno rent richting de bal. Lecocq is nu in balbezit. Lecocq haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Gheno is nu in balbezit. Gheno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - Szczawnica F.C. 7:3

80e minuut.
Matev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulgurcu rent richting de bal. Bulgurcu geeft een lange en hoge pass. Gheno is nu in balbezit. Gheno draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gheno rent richting de bal. Gheno haalt uit met een fantastische trap. Darniak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
MacConnell met een sublieme pass. Filocorto is nu in balbezit. Filocorto probeert naar een medespeler te passen. Lecocq bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecocq haalt uit met een fantastische trap. Darniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Radović kopt de bal weg. Ociepa is nu in balbezit. Ociepa passt de bal met de wreef. Daar is Lecocq, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lecocq schiet op doel. Darniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Filocorto rent richting de bal. Filocorto passt de bal zonder na te denken. Lecocq rent richting de bal. Lecocq draait met de bal, schiet en ... Darniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - Szczawnica F.C. 8:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łubin F.C. 44%, Szczawnica F.C. 56%.
Łubin F.C. - Szczawnica F.C. 8:3