Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP Wałbrzych Celtic Gdańsk
deff:) Tactiek new
48% Balbezit 52%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 60
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.1 gemiddelde waardering 50.8
matig Schieten uitstekend
matig Passen zeer goed
goed Verdedigen matig


1e minuut.
Necula geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thoma met de inworp. Bondi rent richting de bal. Bondi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Cherubino rent richting de bal. Caban bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherubino onderschept slim de pass. Cherubino haalt uit met een fantastische trap. Chong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Celtic Gdańsk 0:1

5e minuut.
Cherubino kopt de bal weg. Thoma is nu in balbezit. Thoma speelt de bal door. Bondi is nu in balbezit. Bondi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Pyrpasos geeft een lange en hoge pass. Bondi is nu in balbezit. Bondi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cherubino de bal. Cherubino haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Celtic Gdańsk 0:2

12e minuut.
Wellens verovert de bal door een tackle van achteren. Thoma verovert de bal door een tackle van achteren. Thoma probeert naar een medespeler te passen. Cherubino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherubino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Celtic Gdańsk 0:3

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Thoma geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wellens heeft problemen om de bal te vangen. Bondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Celtic Gdańsk 0:4

14e minuut.
Bajorski geeft een hoge lob. Cherubino rent richting de bal. Thoma probeert naar een medespeler te passen. Bondi is nu in balbezit. Bondi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Caceteiro rent richting de bal. Caceteiro geeft een hoge lob. Bondi heeft problemen om de bal te vangen. Bondi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cherubino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherubino draait met de bal, schiet en ... Chong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Thoma neemt de hoekschop. Szefler kopt de bal weg. Cherubino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherubino haalt uit met een fantastische trap. Chong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Celtic Gdańsk 0:5

17e minuut.
Terol met een sublieme pass. Szefler speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Thoma zal de hoekschop nemen. Bondi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Celtic Gdańsk 0:6

18e minuut.
Wellens probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Thoma geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cherubino rent richting de bal. Cherubino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cherubino rent richting de bal. Cherubino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Celtic Gdańsk 0:7

20e minuut.
Terol probeert de bal met de borst te controleren. Thoma rent richting de bal. Thoma passt de bal zonder na te denken. Bondi rent richting de bal. Bondi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Klungelig pakt Caceteiro de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Thoma geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bondi rent richting de bal. Bondi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Terol bereikt de bal nog maar net als eerste. Terol passt de bal met de wreef. Caban probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Thoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Thoma schiet op doel. Chong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondi draait met de bal, schiet en ... Chong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Celtic Gdańsk 0:8

23e minuut.
Thoma kopt de bal weg. Bondi rent richting de bal. Wellens is nu in balbezit. Bondi onderschept slim de pass. Bondi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Thoma met een snelle inworp. Wellens bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondi onderschept slim de pass. Bondi haalt uit met een fantastische trap. Chong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Celtic Gdańsk 0:9

26e minuut.
Wellens geeft een lange en hoge pass. Bihari heeft problemen om de bal te vangen. Bihari met een sublieme pass. Bondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Bihari onderschept slim de pass. Bihari met een sublieme pass. Thoma speelt de bal door. Bondi is nu in balbezit. Bondi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Bajorski met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Thoma neemt de hoekschop. Bondi rent richting de bal. Bondi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Doeltrap. Chong trapt de bal weg van het doel. Terol bereikt de bal nog maar net als eerste. Terol probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Szefler bereikt de bal nog maar net als eerste. Szefler geeft een lange en hoge pass. Pyrpasos met een sublieme pass. Cherubino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherubino draait met de bal, schiet en ... Chong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Thoma rent richting de bal. Thoma speelt de bal door. Bondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondi haalt uit met een fantastische trap. Chong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Celtic Gdańsk 0:10

38e minuut.
Terol probeert de bal aan de voet te houden. Bihari bereikt de bal nog maar net als eerste. Thoma speelt de bal door. Cherubino is nu in balbezit. Cherubino haalt uit met een fantastische trap. Chong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Celtic Gdańsk 0:11

39e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Thoma zal de hoekschop nemen. Cherubino rent richting de bal. Szefler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cherubino raakt geblesseerd tijdens het duel. Cherubino komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Celtic Gdańsk 0:12

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Thoma neemt de hoekschop. Cherubino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherubino haalt uit met een fantastische trap. Chong probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Wałbrzych 94%, Celtic Gdańsk 6%.
KP Wałbrzych - Celtic Gdańsk 0:12

47e minuut.
Caban met een sublieme pass. Caceteiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cherubino probeert naar een medespeler te passen. Bondi rent richting de bal. Bondi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Bajorski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thoma met de inworp. Cherubino geeft de bal voor. Bondi krijgt zijn hoofd ertegen. Chong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Celtic Gdańsk 0:13

51e minuut.
Thoma met de inworp. Bondi is nu in balbezit. Bondi passt de bal in één keer door. Cherubino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherubino draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Bondi rent richting de bal. Bondi passt de bal met de wreef. Thoma probeert naar een medespeler te passen. Cherubino rent richting de bal. Cherubino haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Wellens heeft problemen om de bal te vangen. Thoma is nu in balbezit. Thoma haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Celtic Gdańsk 0:14

54e minuut.
Szefler bereikt de bal nog maar net als eerste. Szefler met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Thoma geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bondi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Thoma geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Szefler probeert naar een medespeler te passen. Bondi heeft problemen om de bal te vangen. Bondi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Celtic Gdańsk 0:15

60e minuut.
Polewicz geeft een lange en hoge pass. Bondi is nu in balbezit. Met opzet legt Wellens zijn tegenspeler op de grond. Bondi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bondi kan niet meer verder spelen. Treitz komt het veld opgelopen. Thoma zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cherubino maakt een snoekduik en kopt de bal. Chong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Celtic Gdańsk 0:16

61e minuut.
Dziełakowski met een sublieme pass. Cherubino rent richting de bal. Cherubino speelt de bal door. Treitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Treitz schiet op doel. Chong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Treitz rent richting de bal. Treitz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Celtic Gdańsk 0:17

64e minuut.
Thoma met de inworp. Treitz is nu in balbezit. Treitz passt de bal in één keer door. Cherubino rent richting de bal. Cherubino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Celtic Gdańsk 0:18

65e minuut.
Treitz passt de bal met de wreef. Cherubino controleert de bal met de borst. Caban is nu in balbezit. Cherubino onderschept slim de pass. Cherubino schiet op doel. De bal raakt de paal. Wellens bereikt de bal nog maar net als eerste. Treitz verovert de bal door een tackle van achteren. Treitz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Celtic Gdańsk 0:19

66e minuut.
Terol probeert naar een medespeler te passen. Szefler probeert naar een medespeler te passen. Daar is Caban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Treitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Treitz haalt uit met een fantastische trap. Chong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cherubino is nu in balbezit. Cherubino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Celtic Gdańsk 0:20

69e minuut.
Thoma met een sublieme pass. Cherubino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherubino probeert naar een medespeler te passen. Treitz rent richting de bal. Treitz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Treitz schiet op doel. Doeltrap. Chong trapt de bal weg. Thoma kopt de bal weg. Klungelig pakt Treitz de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Celtic Gdańsk 0:21

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cherubino met een snelle inworp. Thoma geeft de bal voor. Treitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Treitz haalt uit met een fantastische trap. Chong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Treitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Treitz haalt uit met een fantastische trap. Chong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Celtic Gdańsk 0:22

80e minuut.
Chong trapt de bal weg. Terol heeft problemen om de bal te vangen. Treitz is nu in balbezit. Treitz draait met de bal, schiet en ... Chong werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cherubino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherubino draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Treitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Treitz schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Celtic Gdańsk 0:23

81e minuut.
Inworp. Thoma met een snelle inworp. Treitz rent richting de bal. Treitz haalt uit met een fantastische trap. Chong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Celtic Gdańsk 0:24

84e minuut.
Treitz rent richting de bal. Thoma rent richting de bal. Treitz is nu in balbezit. Cherubino rent richting de bal. Cherubino schiet op doel. Chong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Cherubino schiet op doel. Chong probeert naar een medespeler te passen. Thoma kopt de bal weg. Treitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Treitz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Thoma speelt de bal door. Treitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellens bereikt de bal nog maar net als eerste. Treitz verovert de bal door een tackle van achteren. Treitz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Thoma raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Piro komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Wałbrzych 87%, Celtic Gdańsk 13%.
KP Wałbrzych - Celtic Gdańsk 0:24