Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Celtic Gdańsk KP Wałbrzych
new Tactiek deff:)
54% Balbezit 46%
10% Spel op eigen helft 90%
52 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 35.2
excellent Schieten average
solid Passen average
average Verdedigen good


2e minuut.
Tường Minh speelt de bal door. Bondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Thoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondi rent richting de bal. Bondi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Bondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Thoma is nu in balbezit. Daar is Bondi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bondi met een sublieme pass. Cherubino bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Thoma neemt de hoekschop. Bondi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - KP Wałbrzych 1:0

7e minuut.
Thoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorski begaat een overtreding. Thoma is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Thoma met een snel genomen vrije trap. Bondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondi haalt uit met een fantastische trap. Chong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - KP Wałbrzych 2:0

8e minuut.
Wellens geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thoma met een snelle inworp. Bondi rent richting de bal. Bondi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Terol rent richting de bal. Bondi verovert de bal door een tackle van achteren. Bondi met een sublieme pass. Cherubino probeert de bal met de borst te controleren. Cherubino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - KP Wałbrzych 3:0

10e minuut.
Caban heeft problemen om de bal te vangen. Caban probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Thoma geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cherubino springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Bondi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bondi schiet op doel. Chong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - KP Wałbrzych 4:0

12e minuut.
Terol kopt de bal weg. Cherubino is nu in balbezit. Bajorski begaat een overtreding. Cherubino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Thoma neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Klungelig pakt Necula de bal. Bondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondi passt de bal zonder na te denken. Cherubino heeft problemen om de bal te vangen. Cherubino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - KP Wałbrzych 5:0

18e minuut.
Thoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Thoma met een sublieme pass. Bondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherubino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherubino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - KP Wałbrzych 6:0

22e minuut.
Daar is Jouve, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jouve speelt de bal door. Cherubino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherubino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - KP Wałbrzych 7:0

24e minuut.
Certowicz kopt de bal weg. Caban speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Thoma geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cherubino springt en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Terol kopt de bal weg. Thoma probeert naar een medespeler te passen. Bondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondi schiet op doel. Chong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - KP Wałbrzych 8:0

26e minuut.
Bondi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thoma met een sublieme pass. Klungelig pakt Cherubino de bal. Cherubino schiet op doel. Chong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - KP Wałbrzych 9:0

35e minuut.
Jouve bereikt de bal nog maar net als eerste. Thoma is nu in balbezit. Thoma passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bondi de bal. Bondi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - KP Wałbrzych 10:0

36e minuut.
Bajorski speelt de bal door. Bondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondi speelt de bal door. Cherubino is nu in balbezit. Cherubino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Bondi is nu in balbezit. Thoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Thoma passt de bal met de wreef. Cherubino is nu in balbezit. Cherubino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Certowicz speelt de bal door. Bondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondi geeft een lange en hoge pass. Cherubino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherubino haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - KP Wałbrzych 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Gdańsk 13%, KP Wałbrzych 87%.
Celtic Gdańsk - KP Wałbrzych 11:0

48e minuut.
Thoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Thoma passt de bal in één keer door. Bondi rent richting de bal. Bondi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - KP Wałbrzych 12:0

49e minuut.
Thoma met de inworp. Certowicz geeft een hoge lob. Cherubino kopt de bal weg. Klungelig pakt Bondi de bal. Bondi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Chong trapt de bal weg. Terol kopt de bal weg. Caban rent richting de bal. Cherubino onderschept slim de pass. Cherubino haalt uit met een fantastische trap. Chong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Thoma geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bondi springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Cherubino is nu in balbezit. Thoma probeert naar een medespeler te passen. Bondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondi schiet op doel. Chong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - KP Wałbrzych 13:0

56e minuut.
Cherubino rent richting de bal. Daar is Bondi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thoma is nu in balbezit. Bondi is nu in balbezit. Bondi draait met de bal, schiet en ... Chong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bondi rent richting de bal. Bondi passt de bal in één keer door. Cherubino rent richting de bal. Cherubino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - KP Wałbrzych 14:0

60e minuut.
Wellens speelt de bal door. Inworp. Thoma met een snelle inworp. Bondi is nu in balbezit. Bondi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Thoma zal de hoekschop nemen. Bondi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Certowicz met een snelle inworp. Thoma geeft een hoge lob. Cherubino rent richting de bal. Cherubino schiet op doel. Chong werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - KP Wałbrzych 15:0

68e minuut.
Thoma verovert de bal door een tackle van achteren. Thoma passt de bal met de wreef. Bondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondi schiet op doel. Chong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Thoma heeft problemen om de bal te vangen. Thoma met een sublieme pass. Klungelig pakt Bondi de bal. Bondi schiet op doel. Chong werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - KP Wałbrzych 16:0

72e minuut.
Caban bereikt de bal nog maar net als eerste. Thoma onderschept slim de pass. Thoma geeft een lange en hoge pass. Bondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - KP Wałbrzych 17:0

74e minuut.
Bondi passt de bal zonder na te denken. Thoma rent richting de bal. Thoma passt de bal zonder na te denken. Cherubino is nu in balbezit. Cherubino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - KP Wałbrzych 18:0

75e minuut.
Wellens geeft een hoge lob. Thoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Thoma met een sublieme pass. Bondi rent richting de bal. Bondi draait met de bal, schiet en ... Paal! Chong maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Cherubino rent richting de bal. Cherubino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Caban de bal. Chong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Thoma is nu in balbezit. Thoma geeft een lange en hoge pass. Bondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondi schiet op doel. Chong probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Thoma neemt de hoekschop. Bondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondi draait met de bal, schiet en ... Chong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - KP Wałbrzych 19:0

82e minuut.
Alexe heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Thoma zal de hoekschop nemen. Bondi rent richting de bal. Bondi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - KP Wałbrzych 20:0

83e minuut.
Cherubino rent richting de bal. Thoma speelt de bal door. Bondi heeft problemen om de bal te vangen. Thoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Thoma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chong trapt de bal weg van het doel. Terol kopt de bal weg. Cherubino is nu in balbezit. Cherubino geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Bondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondi passt de bal in één keer door. Cherubino is nu in balbezit. Thoma is nu in balbezit. Thoma geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Thoma verovert de bal door een tackle van achteren. Thoma probeert naar een medespeler te passen. Cherubino rent richting de bal. Bondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Bondi onderschept slim de pass. Bondi speelt de bal door. Daar is Cherubino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cherubino haalt uit met een fantastische trap. Chong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - KP Wałbrzych 21:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Gdańsk 6%, KP Wałbrzych 94%.
Celtic Gdańsk - KP Wałbrzych 21:0