Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kufle Szczawnica F.C.
na marzenke 2 Tactiek 4-4-2
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
15 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
52.1 gemiddelde waardering 60.2
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitstekend
solide Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Corpus onderschept slim de pass. Coxinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante onderschept slim de pass. Corpus rent richting de bal. Corpus haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Ferrero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Infante is nu in balbezit. Infante haalt uit met een fantastische trap. Sanjuán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mariona zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matev geeft de bal voor. Adamiak geeft een lange en hoge pass. Balaci krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Balaci rent richting de bal. Infante is nu in balbezit. Corpus rent richting de bal. Corpus schiet op doel. Sanjuán maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Maury met een sublieme pass. Adamiak rent richting de bal. Adamiak geeft een lange en hoge pass. Matev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matev draait met de bal, schiet en ... Sanjuán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Matev onderschept slim de pass. Matev geeft de bal voor. Coxinha onderschept slim de pass. Infante controleert de bal met de borst. Balaci is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Adamiak kopt de bal weg. Tekerlekçi probeert naar een medespeler te passen. Vladu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadelha is nu in balbezit. Gadelha geeft de bal voor. Darniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Warszczyk is nu in balbezit. Warszczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kufle - Szczawnica F.C. 1:0

32e minuut.
Soylu met de inworp. Maury is nu in balbezit. Statu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Statu krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Frąckowiak speelt de bal door. Balaci is nu in balbezit. Statu speelt de bal door. Matev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matev geeft een hoge lob. Sanjuán bokst de bal weg.

39e minuut.
Vladu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladu passt de bal met de wreef. Warszczyk is nu in balbezit. Warszczyk draait met de bal, schiet en ... Darniak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kufle - Szczawnica F.C. 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kufle 62%, Szczawnica F.C. 38%.
Kufle - Szczawnica F.C. 2:0

49e minuut.
Matev rent richting de bal. Matev probeert naar een medespeler te passen. Corpus met een sublieme pass. Balaci is nu in balbezit. Balaci draait met de bal, schiet en ... Sanjuán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Adamiak onderschept slim de pass. Adamiak geeft de bal voor. Daar is Beta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Buitenspel voor Gadelha. Goede buitenspelval van de verdediging. Tsakaleas komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Vladu kopt de bal weg. Gadelha bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekerlekçi is nu in balbezit. Tekerlekçi haalt uit met een fantastische trap. Darniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Maury is nu in balbezit. Statu onderschept slim de pass. Statu geeft een lange en hoge pass. Balaci is nu in balbezit. Balaci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kufle - Szczawnica F.C. 2:1

66e minuut.
Adamiak geeft een hoge lob. Ørnholt heeft problemen om de bal te vangen. Corpus is nu in balbezit. Balaci rent richting de bal. Balaci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Doeltrap. Blanco komt het veld opgelopen. Sanjuán trapt de bal weg van het doel. Gadelha kopt de bal weg. Warszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Warszczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Doeltrap. Sanjuán met een harde bal richting middenveld. Gadelha kopt de bal weg. Daar is Vladu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vladu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Maury probeert naar een medespeler te passen. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Warszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Warszczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kufle - Szczawnica F.C. 3:1

86e minuut.
Gadelha passt de bal met de wreef. Vladu is nu in balbezit. Vladu passt de bal met de wreef. Tekerlekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekerlekçi schiet op doel. Darniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vladu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Warszczyk springt en kopt de bal. Darniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

90e minuut.
Tekerlekçi rent richting de bal. Tekerlekçi passt de bal zonder na te denken. Warszczyk is nu in balbezit. Warszczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kufle - Szczawnica F.C. 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kufle 54%, Szczawnica F.C. 46%.
Kufle - Szczawnica F.C. 4:1