Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kufle fc nowalijka
na marzenke 2 Tactiek wwww
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
54.4 gemiddelde waardering 50
good Schieten very good
very good Passen very good
solid Verdedigen very good


7e minuut.
Vladu is nu in balbezit. Vladu probeert naar een medespeler te passen. Gadelha speelt de bal door. Klungelig pakt Marchlewicz de bal. Marchlewicz schiet op doel. Figo bokst de bal weg.

9e minuut.
Gadelha rent richting de bal. Nichiporuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadelha onderschept slim de pass. Gadelha geeft een lange en hoge pass. Marchlewicz geeft een hoge lob. Figo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Ørnholt speelt de bal door. Inworp. Rolland met de inworp. Jurcan rent richting de bal. Jurcan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Beta verovert de bal door een tackle van achteren. Beta geeft de bal voor. Marchlewicz kopt de bal weg. Gadelha is nu in balbezit. Gadelha haalt uit met een fantastische trap. Figo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Beta kopt de bal weg. Gadelha is nu in balbezit. Marchlewicz is nu in balbezit. Marchlewicz schiet op doel. Figo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kufle - fc nowalijka 1:0

30e minuut.
Wandaba passt de bal met de wreef. Nichiporuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadelha verovert de bal door een tackle van achteren. Gadelha haalt uit met een fantastische trap. Figo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kufle - fc nowalijka 2:0

31e minuut.
Rolland is nu in balbezit. Daar is Rolland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rolland geeft een lange en hoge pass. Godeguez krijgt zijn hoofd ertegen. Sanjuán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ferrero maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Strojnowski probeert naar een medespeler te passen. Nichiporuk rent richting de bal. Gadelha verovert de bal door een tackle van achteren. Gadelha draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wandaba rent richting de bal. Wandaba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Jurcan is nu in balbezit. Ferrero onderschept slim de pass. Ferrero met een sublieme pass. Godeguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Godeguez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Vladu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladu passt de bal in één keer door. Gadelha rent richting de bal. Vladu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladu draait met de bal, schiet en ... Figo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kufle 41%, fc nowalijka 59%.
Kufle - fc nowalijka 2:0

46e minuut.
Klungelig pakt Vladu de bal. Vladu passt de bal in één keer door. Gadelha probeert naar een medespeler te passen. Marchlewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchlewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Beta rent richting de bal. Beta speelt de bal door. Jurcan rent richting de bal. Jurcan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kufle - fc nowalijka 2:1

53e minuut.
Rolland probeert naar een medespeler te passen. Soused probeert naar een medespeler te passen. Marchlewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchlewicz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Rolland rent richting de bal. Rolland probeert naar een medespeler te passen. Maury geeft een lange en hoge pass. Marchlewicz is nu in balbezit. Marchlewicz schiet op doel. Figo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Soused bereikt de bal nog maar net als eerste. Soused draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kufle - fc nowalijka 3:1

63e minuut.
Klungelig pakt Godeguez de bal. Godeguez probeert naar een medespeler te passen. Barnabé rent richting de bal. Barnabé geeft een hoge lob. Godeguez maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Jurcan rent richting de bal. Mojzes verovert de bal door een tackle van achteren. Rolland verovert de bal door een tackle van achteren. Rolland geeft een lange en hoge pass. Godeguez krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Nichiporuk geeft een hoge lob. Godeguez kopt de bal weg. Jurcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurcan schiet op doel. Sanjuán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kufle - fc nowalijka 3:2

87e minuut.
Wandaba passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nichiporuk de bal. Gadelha bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Gadelha de bal. Gadelha schiet op doel. Figo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Maury kopt de bal weg. Klungelig pakt Wandaba de bal. Wandaba geeft een lange en hoge pass. Vladu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladu haalt uit met een fantastische trap. Figo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kufle 43%, fc nowalijka 57%.
Kufle - fc nowalijka 3:2